Smile Media

Reparatii centrale termice: servicii de calitate oferite de Service Microcentrale SRL București- [P]

Reparatii centrale termice

O centrală termică defectă poate fi o sursă majoră de frustrare, mai ales în timpul sezonului rece. În plus, anumite defecțiuni vă pot pune în pericol chiar viața, sănătatea și bunurile materiale.

Din fericire, există firme specializate în reparatii centrale termice, care pot interveni rapid și eficient pentru a remedia orice problemă apărută.

Un exemplu de astfel de companie este Service Microcentrale SRL București, o firmă autorizată ISCIR, ce oferă servicii profesionale de reparatii centrale termice, dar și o gamă largă de alte servicii, precum instalarea, punerea în funcțiune, revizia și curățarea chimică a centralelor termice.

Service centrale termice în Bucuresti, Ilfov, Dambovita, Prahova, Ialomita, Calarasi, Giurgiu, Teleorman

Dacă aveți nevoie de service centrale termice puteți să apelați la serviciile acestei companii, care activează atât în toate sectoarele din București, cât și în județele Ilfov, Dâmbovița, Prahova, Ialomița, Călărași, Giurgiu și Teleorman.

Firma colaborează cu producătorii de centrale și are un stoc mare de piese de schimb originale, astfel încât nu este necesar să așteptați venirea pieselor necesare de la producător, așa cum se întâmplă poate în cazul altor firme concurente.

Oferim service în garanție și postgaranție pentru orice marcă și model de centrală termică: Ariston, Baxi, Beretta, Buderus, Bosch, De Dietrich, Ferroli, Immergas, Junkers, Motan, Protherm, Saunier Duval, Vaillant, Viessmann etc.

Putem executa lucrări de reparații de la centralele termice individuale până la cazane de foarte mari dimensiuni (de 6 MW).

Serviciu de permanență, cu număr de telefon unic

De asemenea, s-a instituit un serviciu de permanență, având un număr de telefon unic 021.201.11.14.

Sunt multe companii care se laudă cu reparatii centrale termice non-stop, chiar și dintre cele care au un singur angajat. :)

În schimb, ceea ce promite compania Service Microcentrale SRL este că reparațiile urgente se vor efectua în cel mai scurt timp posibil.

Reparații centrale termice - remedierea problemelor tehnice

Atunci când o centrală termică nu funcționează corespunzător, este necesară intervenția unor tehnicieni specializați pentru a identifica și remedia problema.

Service Microcentrale SRL București pune la dispoziție o echipă de experți în domeniu, cu o vastă experiență în repararea centralelor termice.

Aceștia sunt instruiți să depisteze și să remedieze orice tip de defecțiune, fie că este vorba de o problemă electrică, mecanică sau de control.

Principalele tipuri de defecțiuni întâlnite la centralele termice

Iată câteva defecțiuni mai frecvente:

 • Pierderi de presiune sau scurgeri de apă: Una dintre problemele frecvente cu care se confruntă centralele termice este pierderea de presiune sau scurgerile de apă. Acestea pot fi cauzate de o garnitură defectă, un robinet stricat sau un element de etanșare deteriorat. Tehnicienii firmei vor identifica sursa scurgerii și vor efectua reparațiile necesare.
 • Blocarea sau înfundarea schimbătorului de căldură: În timp, schimbătorul de căldură al centralei termice poate deveni înfundat sau blocat din cauza acumulării de sedimente sau depuneri de calcar. Aceasta poate duce la scăderea eficienței termice a centralei. Echipa de specialiști va curăța și va igieniza schimbătorul de căldură pentru a restabili funcționarea normală a instalației.
 • Defecțiuni la componentele electrice și electronice: Centralele termice moderne sunt dotate cu componente electrice și electronice complexe. Defecțiunile la aceste componente pot afecta în mod semnificativ performanța și funcționalitatea centralei termice. Tehnicienii sunt instruiți să diagnostice și să remedieze orice problemă electrică sau electronică.

Instalare (montaj) centrale termice - asigurarea unei funcționări optime

Pentru a beneficia de o centrală termică eficientă și fiabilă, instalarea corectă este crucială.

Service Microcentrale SRL București oferă servicii profesionale de instalare și montaj centrale termice, asigurându-se că acestea funcționează în conformitate cu specificațiile și normele tehnice.

Etapele procesului de instalare (montaj) centrale termice

 • Evaluarea locului de instalare: Înainte de a instala o centrală termică, este important să se efectueze o evaluare a locului de instalare. Aceasta include evaluarea spațiului disponibil, a accesului la instalație și a cerințelor de ventilație. Echipa de instalatori va efectua o evaluare detaliată pentru a stabili cea mai potrivită poziție pentru centrală.
 • Montare centrala termica: După evaluarea locului de instalare, urmează montajul fizic al centralei termice. Acest proces implică conectarea corectă a centralei la rețeaua de apă, gaze și sistemul de evacuare a gazelor de ardere. Instalatorii vor asigura o instalare precisă și sigură a centralei termice.
 • Branșarea la circuitul de apă și încălzire: Odată ce centrala termică este montată, urmează branșarea la sistemele auxiliare, cum ar fi sistemul de alimentare cu apă și sistemul de încălzire. Instalatorii vor realiza conexiunile necesare pentru ca centrala să funcționeze în armonie cu celelalte componente ale instalației. Atunci când acesta nu există și ni se solicită, putem să realizăm noi circuitul de apă caldă menajeră și încălzire. Putem folosi țevi din Pexal, PPR sau cupru, în funcție de bugetul și cerințele beneficiarilor.
 • Testarea și punerea în funcțiune: După finalizarea instalării, se va efectua o testare a centralei termice pentru a verifica funcționarea corectă. Echipa va verifica toți parametri esențiali, precum presiunea, temperaturile și fluxul de gaz. De asemenea, vor fi efectuate ajustări pentru a asigura o funcționare optimă a centralei.

Punerea în funcțiune (PIF) centrale termice și autorizarea ISCIR

Punerea în funcțiune (PIF) a centralei termice este o etapă importantă pentru a confirma că aceasta respectă normele de siguranță și performanță. Compania oferă și astfel de servicii de punere în funcțiune (PIF) și asigură autorizarea ISCIR pentru centralele termice instalate.

Rolul punerii în funcțiune (PIF) și autorizarea ISCIR

 • Verificarea parametrilor de funcționare: În timpul procesului de punere în funcțiune, tehnicienii firmei vor verifica parametrii de funcționare ai centralei termice, cum ar fi presiunea, temperaturile, debitul de apă și consumul de combustibil. Această verificare este esențială pentru a se asigura că instalația funcționează în limitele impuse de normele tehnice și de siguranță.
 • Reglarea și ajustarea centralei termice: Dacă se constată abateri sau discrepanțe față de parametrii de funcționare specificați, se vor efectua reglări și ajustări pentru a corecta aceste aspecte. Scopul este de a obține o funcționare optimă și eficientă a centralei, asigurând în același timp siguranța și conformitatea cu standardele ISCIR.
 • Testarea siguranței și protecției: Se vor verifica și testa funcționarea sistemelor de siguranță și protecție ale centralei termice. Aceasta include teste ale supapei de siguranță, termostatelor de siguranță și senzorilor de temperatură. Asigurarea funcționării corespunzătoare a acestor sisteme este esențială pentru prevenirea potențialelor probleme de securitate și pentru protejarea utilizatorilor și instalației.
 • Obținerea autorizării ISCIR: Compania este autorizată ISCIR, ceea ce înseamnă că poate efectua punerea în funcțiune a centralelor termice și poate elibera documentele necesare. Acestea catestă că centrala termică îndeplinește cerințele de siguranță, performanță și calitate impuse de ISCIR. Autorizarea ISCIR este deosebit de importantă pentru a avea încredere în buna funcționare și siguranța centralei termice instalate.

Revizie centrală termică și verificare tehnică periodică (VTP)

Revizia centrală termică și verificarea tehnică periodică (VTP) sunt servicii esențiale pentru menținerea unei centrale termice în stare bună de funcționare și pentru prevenirea unor eventuale defecțiuni sau probleme.

Importanța efectuării de revizii centrale termice și a verificări tehnice periodice (VTP)

 • Identificarea și remedierea problemelor minore: Prin revizia centralei termice, se vor verifica și inspecta atent toate componentele și sistemele centralei. Aceasta permite identificarea problemelor minore, cum ar fi piese uzate sau elemente de etanșare deteriorate, înainte ca acestea să devină probleme majore și să afecteze funcționarea centralei termice. Aceste defecțiuni pot fi remediate rapid și eficient, contribuind astfel la prelungirea duratei de viață a centralei și la evitarea unor costuri mai mari de reparație în viitor.
 • Verificarea și curățarea sistemului de ardere: Un alt aspect important al reviziei centralei termice este verificarea și curățarea sistemului de ardere. Depunerea de reziduuri și murdărie în sistemul de ardere poate afecta eficiența centralei și poate duce la arderea ineficientă a combustibilului. Va fi curățat și reglat acest sistem, asigurându-se că arderea are loc în parametrii optimi și că centralei îi este asigurat un randament optim.
 • Măsurarea și reglarea parametrilor de funcționare: Revizia centralei termice implică măsurarea și reglarea parametrilor de funcționare, precum presiunea, temperatura și debitul. Aceste acțiuni asigură că centrala funcționează în parametrii optimi și că asigură confortul termic adecvat. Dacă se constată abateri, se vor efectua reglajele necesare pentru a readuce centrala în parametrii specificați.
 • Verificarea siguranței și protecției: Revizia centralei termice include, de asemenea, verificarea sistemelor de siguranță și protecție. Supapele de siguranță, termostatele și senzorii vor fi testați pentru a se asigura că funcționează corespunzător și că centrala este protejată împotriva supratensiunilor, supratemperaturii și altor situații de risc. Aceste măsuri contribuie la prevenirea accidentelor și la garantarea unui mediu sigur de funcționare a centralei termice.
 • Respectarea cerințelor legale: Verificarea tehnică periodică (VTP) este o cerință legală în multe țări și asigură conformitatea centralei termice cu normele și regulamentele în vigoare. Service Microcentrale SRL București poate efectua VTP-ul pentru centrala termică, asigurându-se că aceasta îndeplinește cerințele de siguranță, performanță și emisii impuse de legislația în domeniu.

Concluzie

Centrala termică este unul dintre cele mai importante echipamente din locuința noastră, asigurând confortul termic și necesarul de apă caldă. Din acest motiv, este important să acordăm o atenție deosebită întreținerii și reparației acesteia.

Compania Service Microcentrale SRL București oferă o gamă completă de servicii pentru centralele termice, inclusiv instalare (montaj), punerea în funcțiune (PIF) și autorizarea ISCIR, revizii centrale termice și verificarea tehnică periodică (VTP), curățarea chimică centrală termică și multe altele.

Echipa lor de tehnicieni profesioniști și calificați poate identifica și remedia rapid defecțiunile, prevenind astfel problemele majore și asigurându-se că instalația funcționează la randament maxim.

În plus, este o companie autorizată ISCIR, ceea ce înseamnă că toate serviciile oferite sunt efectuate în conformitate cu normele și reglementările în vigoare.

În concluzie, este important să acordăm atenție întreținerii și reparației centralei termice, pentru a ne asigura că aceasta funcționează eficient și sigur pe durata de viață a acesteia.

Colaborarea cu o companie profesionistă și autorizată vă poate asigura că instalația este întreținută într-un mod corespunzător și că ne putem bucura de confortul termic adecvat în orice moment.

reparatii centrale termice

Parallax

Vizualizari
94
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.436
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.08

rating: 1.436

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 394
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri