Claudiu Zamfir

Programul Rabla pentru Electrocasnice: Joi se mai pot crea conturi de utilizator, vineri se fac înscrieri. Buget: 25 milioane lei

Thumbnail

Românii se vor putea înscrie, începând de vineri, 24 iunie 2022, în prima etapă a sesiunii programului Rabla pentru Electrocasnice, care oferă un buget total de 25 de milioane de lei de la stat, pentru cumpărarea de maşini de spălat rufe, maşini de spălat vase, precum şi frigidere sau congelatoare.

Pentru înscrierea în program, persoanele fizice au nevoie de un cont de utilizator, care mai poate fi creat până joi, 23 iunie, ora 23:59, în aplicaţia informatică disponibilă pe site-ul Administraţiei Fondului pentru Mediu.

Începând de vineri, 24 iunie, ora 10.00, persoanele fizice se vor putea înscrie în prima etapă a Programului Rabla pentru Electrocasnice pentru selectarea voucherelor aferente categoriei din care fac parte maşinile de spălat rufe, maşinile de spălat vase şi frigiderele/congelatoarele.

Selecţia voucherelor se face în perioada 24 iunie 2022, ora 10:00 – 30 iunie 2022, ora 23:59 sau până la epuizarea bugetului. De regulă, bugetul se epuizează imediat.

În prima etapă, se acordă vouchere pentru achiziţionarea de echipamente electrice şi electronice de uz casnic, după cum urmează:

  •     400 de lei pentru maşini de spălat rufe, inclusiv cu uscător, având cel puţin noua clasă energetică C;
  •     400 de lei pentru maşini de spălat vase având cel puţin noua clasă energetică D;
  •     400 de lei pentru categoria frigidere/combine frigorifice/lăzi frigorifice/congelatoare având cel puţin noua clasă energetică E.

După publicarea listei persoanelor fizice aprobate pe site-ul AFM, solicitanţii se vor prezenta la unul dintre comercianţii validaţi, de unde vor achiziţiona echipamentul dorit.

Descarcă de AICI Ghidul solicitantului pentru programul Rabla pentru Electrocasnice.

Parallax

Vizualizari
720
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri