Razvan Tataru

O companie de consultanță lansează o platformă bazată pe inteligență artificială, cu o investiție de 1,4 miliarde dolari

AI în afaceri

O firmă de consultanță profesională investește 1,4 miliarde dolari în dezvoltarea unei platforme de servicii oferite de inteligența artificială (IA), conform unui comunicat de presă transmis, luni, StartupCafe.ro.

Platforma EY.ai oferă asistență la nivel de business cu ajutorul platformei tehnologice și a inteligenței artificiale. Aceasta poate oferi sprijin în strategii, tranzacții, transformare, managementul riscurilor, audit și asistență fiscală.

Serviciul a fost realizat în urma unei investiții în valoare de 1,4 miliarde dolari, bani care „au sprijinit integrarea inteligenței artificiale în tehnologii exclusive ale EY, precum EY Fabric, utilizată de 60.000 de clienți EY și cu peste 1,5 milioane de utilizatori unici, și au asigurat o serie de achiziții tehnologice de către EY, bazate pe tehnologii cloud și de automatizare”, susține compania.

„Cu un număr semnificativ de profesioniști în domeniul datelor și al inteligenței artificiale, EY.ai este un efort colaborativ, valorificând cunoștințele și perspectivele pe care echipele EY le pot oferi companiilor care doresc să-şi revoluționeze operațiunile cu ajutorul inteligenței artificiale“, spune Bogdan Ion, Country Managing Partner, EY România și Moldova și Chief Operating Officer pentru EY Europa Centrală și de Sud-Est și Regiunea Asiei Centrale.

Platforma AI se va baza pe indicele de încredere, care valorifică practici în domeniul gestionării riscurilor, guvernanței și managementului datelor pentru a asigura o evaluare și monitorizare completă a inteligenței artificiale.

Totodată, EY.ai examinează unde se situează o companie comparativ cu piața și cu alți actori din domeniu și ajută la prioritizarea inițiativelor și a soluțiilor pentru obținerea unui impact și a unei creșteri strategice ideale.

EY este o firmă de servicii profesionale la nivel global, cu venituri de aproximativ 49,4 miliarde dolari în anul fiscal încheiat la 30 iunie 2023. Compania este prezentă din anul 1992 în România, cu birouri în București, Cluj-Napoca, Timișoara și Iași.

Parallax

Vizualizari
525
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri