Smile Media

[P] 3 motive să cumperi piese de la dezmembrări auto

Thumbnail

Există multe situații în care reparația unei mașini nu este acoperită de o garanție sau o poliță de asigurare. Așa că, în acele momente, decizia de a cumpăra piese de schimb îi aparține celui care are mașina. Dezmembrările auto sunt o variantă de luat în considerare, pe lângă ofertele atelierelor de reparații și a magazinelor de piese auto.

Sunt produse de calitate la dezmembrări?

Bineînțeles că da! Să presupunem că ai cauzat un accident și nu ai o asigurare care să repare ambele autovehicule. Aste înseamnă că va trebui să îți repari mașina din propriul buzunar. Dacă apelezi la o reprezentanță, atunci ar fi bine să ai puși mai mulți bani deoparte, pentru că totalul de plată va fi considerabil. În caz că vrei să achiziționezi piese originale din magazine fizice sau online sau depozite dai de același lucru: costuri mari pentru piesele originale. În același timp, piesele ieftine nu îți oferă calitate. Așa că cea mai bună soluție este să apelezi la dezmembrari auto.

În acest loc poți găsi același model ca al mașinii tale, dar care are alte defecțiuni. Dacă ce te interesează pe tine nu a fost avariat la mașina din parcul de dezmembrări, atunci există toate șansele să faci achiziția la un preț foarte avantajos.

Sunt funcționale piesele de la dezmembrări auto?

Piesele provenite din dezmembrări sunt supuse la verificări după extragere. La parcul de piese auto din dezmembrari Constanta se fac extrageri de la mașini care au avut un rulaj mic. De asemenea, există o echipă de oameni în parcurile de dezmembrări care se asigură că toate piesele funcționează în parametri normali. Riscul de a ți se defecta mașina din cauza unei piese de la dezmembrări este redus. În plus, în ofertă poți găsi piese de la zeci de modele de la mai mulți producători.

Sunt scumpe piesele de la dezmembrări?

Atunci când vorbim de cele mai multe domenii, inclusiv de întreținerea și reparația autovehiculelor, costul este unul dintre principalele criterii, dacă nu chiar cel mai important. Numai că, dacă discutăm de mașina personală, siguranța ar trebui să fie pe primul loc. Iar siguranța nu ți-o poate oferi decât o piesă de calitate.

Așa că încearcă să găsești un raport calitate-preț rezonabil, decât să alergi după cea mai ieftină ofertă pentru piesele pe care le pui pe mașina ta. O piesă pe care o cumperi de la un parc de dezmembrări auto se poate găsi într-o stare foarte bună de funcționare și te poate ține încă alte câteva zeci de mii de kilometri.

Dacă alegi să achiziționezi din magazin, prețul este ridicat. Dar dacă îți îndrepți atenția către o mașină care a fost scoasă la vânzare pe bucăți, costurile se micșorează considerabil.

Parallax

Vizualizari
506
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.436
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.08

rating: 1.436

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 362
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri