Smile Media

Parteneriat: Startupcafe.ro folosește serviciile Termene.ro pentru verificarea datelor financiare ale startup-urilor

Thumbnail

Startupcafe.ro utilizează serviciile Termene.ro pentru verificarea datelor financiare ale startup-urilor, în urma unui parteneriat agreat recent. Jurnaliștii StartupCafe.ro au acces la datele din ultimele bilanțuri depuse de startup-uri și pot verifica indicatori precum cifra de afaceri, profit/pierderi, datorii sau cine sunt fondatorii.

”Startupcafe.ro prezintă constant antreprenori și firme, ca exemple de afaceri. Încă din 2017 am decis să folosim în documentarea activității firmelor pe care le prezentăm și date oficiale despre evoluția financiară, cum ar fi cifra de afaceri, profit, datorii, precum și evoluția acestora, mai ales în cazul firmelor care au deja câțiva ani de activitate. Misiunea noastră este să contribuim la educația antreprenorială și credem că un antreprenor bine informat, care se documentează, își verifică partenerii, are șanse mai mari să facă performanță într-o economie competitivă. Ce ne-a atras la Termene.ro este modul în care pot fi accesate informațiile financiare din bilanțul unei firme și istoricul: formatele grafice atractive, prezentarea eficientă a datelor din bilanț și modul în care rezultatele unei companii sunt comparate cu cele ale altor firme din același domeniu de activitate", a spus Ovidiu Popica, manager de proiect Startupcafe.ro.

”Verificarea preliminară a potențialilor parteneri de afaceri ar trebui să fie un reflex pentru orice antreprenor care nu dorește să aibă suprize neplăcute. Atunci când vrei să intri în relații de afaceri cu un partener este esențial să știi cu cine ai de a face, cum a mers firma parteneră în anii anteriori, ce datorii are, în ce dosare juridice este implicată. Colaborăm cu Startupcafe.ro pentru că rezonăm cu misiunea de educare antreprenorială și credem că, împreună putem contribui la un mediu de afaceri mai sănătos, pentru România”, a spus Adrian Dragomir, fondator Termene.ro

Despre Termene.ro

Termene.ro deține instrumentele inteligente pentru afaceri&legal de verificare și monitorizare a firmelor. Oferă informații complete și actualizate în timp real despre firme, dosare, legislație și jurisprudență. Avantajele utilizării platformei Termene.ro sunt că: afli cu cine faci afaceri, urmărești evoluția unei companii, ai control deplin asupra noutăților, ai acces facil la dosarele firmelor trimise în judecată, poți avea o imagine clară a situației financiare ale unei firme, primești rapid informații privind modificările aduse unei firme.

Despre StartupCafe

StartupCafe.ro este un proiect dezvoltat de HotNews.ro, în parteneriat cu Google Romania și cu sprijinul Băncii Transilvania, ce se adresează antreprenorilor și oamenilor interesați de viața și evoluția startup-urilor din Romania. StartupCafe.ro își propune să-i ajute pe antreprenorii aflați la început de drum, și nu numai, prin știri și informații despre finanțări și taxe pentru afaceri mici și mijlocii, ghiduri și tutoriale de tipul “Cum să?”, cât și prin articole despre afaceri și antreprenori.

 

Parallax

Vizualizari
281
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.436
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.08

rating: 1.436

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 366
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri