Denisa Crăciun

Parc industrial din Arad, achiziționat de dezvoltatorul belgian WDP

Thumbnail

Dezvoltatorul belgian WDP a achiziționat parcul industrial Arad Business Park, cu o suprafață totală de aproximativ 42.000 metri pătrați.

Proprietatea Arad Business Park este situată în partea de centru-nord a orașului Arad și are în prezent o rată de ocupare de aproximativ 90%

Suma de achiziție nu a fost comunicată.

În urma achiziției anunțată marți de Colliers, care a consiliat tranzacția, proprietatea din Arad va fi operată de WDP România.

În ansamblu, piaţa industrială și logistică continuă să fie printre cele mai dinamice sectoare. Cu 5,6 milioane de metri pătraţi de spaţii de depozitare moderne la sfârşitul anului 2021, România este a treia cea mai mare piaţă industrială și logistică din CEE-15.

La mijlocul anului 2022, specialiștii estimează un volum de aproximativ 60 de milioane de euro în ceea ce privește tranzacțiile din sectorul imobiliar industrial, reprezentând circa 17% din totalul volumului de tranzacții de investiții. 

Există șanse ca volumul investițiilor de anul acesta să depășească pragul de 1 miliard de euro, determinat în mare parte de tranzacții în segmentul de office.

Parallax

Vizualizari
343
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri