Smile Media

Obiectivele NIKKOR Z au de acum 5 ani garanţie!

Nikon

Skin Media, importatorul și distribuitorul unic al produselor Nikon în România, anunta cu bucurie extinderea programului de garanție pentru obiectivele NIKKOR mirrorless Z, începând cu 1 ianuarie 2024.

Această inițiativă vine în sprijinul iubitorilor de fotografie, oferind o perioadă extinsă de garanție de 5 ani pentru orice obiectiv NIKKOR mirrorless, în situația în care produsul este înregistrat pe platforma comunității nikonisti.ro, respectând astfel termenii și condițiile acestei oferte!

Această evoluție semnificativă, în direcția îmbunătățirii experienței clienților, reflectă angajamentul continuu al Skin Media și al companiei Nikon în România de a furniza produse de înaltă calitate și de a sprijini comunitatea pasionaților de fotografie din țară.

"Suntem încântați să anunțăm această schimbare semnificativă în beneficiul comunității fotografice din România. Extinderea garanției la 5 ani pentru obiectivele NIKKOR mirrorless evidențiază încrederea noastră în calitatea produselor și dorința noastră de a oferi fotografilor români instrumente de înaltă performanță. Aceasta constituie o dovadă a devotamentului nostru față de satisfacția utilizatorilor Nikon, cărora dorim să le mulțumim pentru cele două realizări de excepție din 2023: faptul că aparatele Nikon mirrorless au devenit pentru prima oară lider de piață în România în luna octombrie și au înregistrat cea mai semnificativă creștere anuală atât în volumul de vânzări, cât și în valoare, comparativ cu anul 2022," a declarat Camil Perian, CEO al Skin Media.

Garanția extinsă de 5 ani acoperă defectele de fabricație și demonstrează încrederea Skin Media și Nikon în durabilitatea și performanța obiectivelor mirrorless NIKKOR Z. Înregistrarea produselor se poate face ușor și rapid pe platforma www.nikonisti.ro, asigurând astfel beneficiile imediate ale acestei extinderi de garanție. Garanția extinsă este valabilă pentru orice obiective Nikon mirrorless achiziționate în anul 2024, chiar și anterior comunicării campaniei.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați nikonisti.ro sau să ne contactați la adresa de e-mail nikon@skin.ro.

Articol susținut de Skin Media

Parallax

Vizualizari
103
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.432
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.88

expertise: 0.08

rating: 1.432

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 344
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri