Denisa Crăciun

Netflix intră pe piața jocurilor. Ce titluri lansează pe Android

Thumbnail

Netflix a anunțat marți că adaugă jocuri în aplicația sa disponibilă pe mobil, mai întâi pe Android și curând și pe iOS, ce vor putea fi accesate de toți utilizatorii platformei de streaming online.

La început vor fi disponibile 5 titluri: Stranger Things: 1984 (BonusXP), Stranger Things 3: The Game (BonusXP), Shooting Hoops (Frosty Pop), Card Blast (Fun & Rogue Games) și Teeter Up (Frosty). Pop).

Miercuri Netflix începe să lanseze jocuri în aplicația (n.r. pe Android) în sine, inclusiv în România. Astfel, când veți utiliza aplicația pe un dispozitiv mobil ar trebui să apară o nouă categorie, „Jocuri Netflix”.

Pentru a accesa jocurile utilizatorii trebuie să aibă un abonament Netflix, fără să plătească ceva suplimentar și vor fi direcţionaţi către Google Play pentru descărcare.

„Jocurile nu vor avea reclame, nici taxe suplimentare și nici achiziții în aplicație”, a transmis Netflix într-o postare pe blogul său.

Netflix a anunțat în iulie că este interesată de jocuri şi că acestea vor deveni o nouă categorie de conţinut disponibilă pentru abonaţii serviciului, scrie News.ro.

Netflix a şi cumpărat Night School Studio, un studio de jocuri, pentru a arăta că are intenţia de a lansa o astfel de categorie în aplicația sa.

Deocamdată, platforma nu are planuri pentru monetizarea jocurilor.

La momentul redactării acestei știri, jocurile nu erau disponibile în aplicația de streaming.

Parallax

Vizualizari
287
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri