Denisa Crăciun

Mastercard introduce opțiunea de tranzacționare crypto în instituțiile bancare

mastercard-dreamstime

Mastercard introduce un nou program global care le permite instituțiilor financiare să ofere opțiuni și servicii de tranzacționare cripto, potrivit unui comunicat transmis, marți, StartupCafe.ro.

Este vorba despre programul Crypto Source, care le va permite instituțiilor financiare accesul la o suită de servicii de cumpărare, stocare și vânzare pentru anumite active critpo, completate de servicii de confirmare a identității, de securitate cibernetică și de consultanță.

Programul este completat de Mastercard Crypto Secure, care contribuie la securitatea ecosistemului cripto și ajută emitenții de carduri să se conformeze reglementărilor din acest domeniu.

„Pentru Mastercard, încrederea este un principiu fundamental. Anunțul de astăzi este o abordare conectată a serviciilor care vor contribui la incluziunea, în siguranță, a următorului miliard de utilizatori în ecosistemul cripto. Investițiile noastre recente în acest domeniu, precum achiziția CipherTrace și Ekata, ne oferă un set unic de opțiuni care ne ajută să le furnizăm clienților și consumatorilor noștri cele mai avansate soluții tehnice disponibile pe piață”, a spus Ajay Bhalla, President, Cyber & Intelligence, Mastercard.

În prezent, suita de oferte pentru bănci și fintech-uri, în materie de criptomonede, include, printre altele, tehnologii și suport pentru cumpărarea, stocarea și vânzarea anumitor active cripto, soluții de securitate, opțiunile de plată și de încasare a criptomonedelor, gestionarea programelor cripto.

Parallax

Vizualizari
331
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri