Denisa Crăciun

Se lansează funcția Communities pe WhatsApp

Aplicația WhatsApp va avea noi funcții

Se lansează funcția Communities pe WhatsApp, care le va permite utilizatorilor să reunească mai multe grupuri separate într-unul singur, a anunțat, joi, Mark Zuckerberg, fondatorul și CEO-ul Meta.

Cu funcția Communities pe Whatsapp, utilizatorii vor putea primi mesaje trimise către întreaga comunitate și vor putea gestiona cu ușurință grupuri mai mici care fac parte dintr-o anumită comunitate.

Communities va conține, de asemenea, noi instrumente pentru administratori, inclusiv mesaje de tip anunț care sunt trimise tuturor și control asupra grupurilor care pot fi incluse.

Funcția ar fi utilă comunităților ca: locuitorii unui cartier, părinții elevilor unei clase și angajații unei firme.

Pentru a începe, utilizatorii trebuie să acceseze tab-ul Comunități noi din partea de sus a chat-urilor pe Android și din partea de jos pe iOS. De acolo se poate crea o nouă comunitate sau se pot adăuga grupuri existente.

„Astăzi lansăm funcția Communities pe WhatsApp. Aceasta va eficientiza comunicarea în grupuri prin activarea subgrupurilor, prin mai multe conversații, canale de anunțuri și multe altele. De asemenea, lansăm secțiunea de sondaje și apeluri video cu 32 de persoane. Toate acestea sunt securizate de criptarea end-to-end, astfel încât mesajele utilizatorilor să rămână private”, a spune CEO-ul Meta, Mark Zuckerberg.

WhatsApp Communities

WhatsApp aduce, de asemenea, o serie de îmbunătățiri asupra modului în care funcționează grupurile – indiferent dacă fac sau nu parte dintr-o comunitate:

  • Secțiunea Polls, o modalitate distractivă și eficientă de a lua decizii într-un grup, fără a trimite un spam tuturor celor din chat.
  • Și, de asemenea, secțiunea apeluri video la care pot participa până la 32 de persoane. Pentru acele momente în care utilizatorii trebuie să se reunească într-un grup, fie că este vorba despre o discuție cu familia sau o întâlnire pentru serviciu.
Parallax

Vizualizari
568
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri