de Denisa Crăciun

Kanye West vrea să cumpere rețeaua socială Parler

Kanye West

Rapperul american Kanye West vrea să cumpere rețeaua socială Parler, potrivit unui anunț făcut luni de compania-mamă Parlement Technologies.

Cunoscut și ca Ye, Kanye West a devenit unul dintre cei mai bogați oameni de culoare din istorie. Rapperul s-a remarcat și prin opiniile sale de-a lungul timpului, fiind împotriva cenzurii Big Tech, se mai arată în comunicatul prin care Parler anunță că a semnat un acord de achiziție cu Ye.

Parler este o aplicație populară în rândul conservatorilor americani lansată în 2018, în Nashville, de John Matze și Rebekah Mercer.

„Acest acord va schimba lumea și modul în care lumea se gândește la libertatea de exprimare. Ye face o mișcare revoluționară în spațiul media pentru libertatea de exprimare și nu va trebui să se teamă că va mai fi îndepărtat de pe rețelele sociale”, spune George Farmer, CEO-ul Parlement Technologies.

Acum, contractul de achiziție ar putea fi încheiat la sfârșitul anului 2022. Termenii financiari ai acordului nu au fost, însă, dezvăluiți. Recent, Kanye West a acuzat companiile Meta și Twitter că i-au cenzurat activitatea pe rețelele lor sociale în ultimele săptămâni.

Acesta a menționat că „într-o lume în care opiniile conservatoare sunt considerate controversate, trebuie să ne asigurăm că avem dreptul de a ne exprima liber”.

Parallax

Vizualizari
226
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri