Redactia StartupCafe.ro

Joburi în IT: Grupul Emirates, de la Dubai, caută să angajeze experți din România

emirates-dreamstime

Grupul Emirates, de la Dubai, caută să recruteze în lunile următoare peste 200 de experţi IT din România şi va organiza la Bucureşti interviuri pentru recrutare, la jumătatea lunii ianuarie 2024.

Grupul include companiile Emirates, cea mai mare companie aeriană internaţională din lume, şi dnata, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii în domeniul transportului aerian şi al călătoriilor la nivel global.

„Profesioniştii IT din România care îşi doresc dezvoltarea carierei au ocazia să aplice pentru un loc de muncă în cadrul grupului Emirates. Grupul include companiile Emirates – cea mai mare companie aeriană internaţională din lume, şi dnata, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii în domeniul transportului aerian şi al călătoriilor la nivel global. Grupul va organiza la Bucureşti interviuri pentru recrutare, la jumătatea lunii ianuarie 2024”, anunţă grupul, citat de News.ro.

Grupul Emirates caută să recruteze în lunile următoare peste 200 de experţi IT pentru diverse poziţii din domeniile software engineering şi technical software engineering, DevOps, hybrid cloud, Agile delivery, managementul tehnic al produselor, digital workplace, cybersecurity, arhitectură IT, inovaţie şi managementul serviciilor.

„Dubai este în top 10 oraşe din lume în care experţii tech aspiră să lucreze pentru dezvoltarea de noi aplicaţii. În calitate de lider global în transportul aerian căutăm în permanenţă să optimizăm produsele şi eficienţa operaţiunilor. Investim în viitor pentru a beneficia de evoluţia tehnologică şi pentru a dezvolta competenţele angajaţilor noştri. Dorim să atragem oameni talentaţi în echipa noastră de IT. Avem în lucru numeroase proiecte tech interesante şi solicitante în acelaşi timp, unele dintre ele urmând să modeleze procesele şi activităţile noastre cotidiene. Ştim că acestea vor constitui fundamentul unor cariere de vis pentru profesioniştii din domeniul tehnologiei", spune Adel Al Redha, COO Emirates.

Echipa IT a grupului lucrează la proiecte de ultimă generaţie B2C, B2B, servicii de suport şi operaţiuni pentru peste 40 de branduri şi companii din Dubai şi din întreaga lume.

Echipa proiectează, dezvoltă şi asigură într-un mod eficient mentenanţa software şi a sistemelor care contribuie în mod real în susţinerea operaţiunilor, creşterea veniturilor, controlul costurilor, maximizarea businessului şi a eficienţei personalului şi generează implicare internă.

„Printre proiectele recente pe care echipa IT le-a furnizat se numără contribuţia sa la lansarea spre vânzare a produsului premium economy al Emirates, optimizarea serviciilor de catering cu ajutorul modelelor de inteligenţă artificială, integrarea datelor biometrice în operaţiunile de check-in şi activarea sistemului de autopredare a bagajelor, precum şi la managementul sistemelor cargo şi resurse ale dnata. Angajaţii tech au oportunităţi uriaşe de a introduce tehnologii avansate şi cele mai recente aplicaţii în operaţiunile specifice companiei aeriene, de a se implica în dezvoltarea unor interfeţe flexibile şi uşor de utilizat de către clienţi, de a utiliza analiza aprofundată a datelor şi de a implementa elemente de machine learning şi robotică în parteneriat cu lideri ai industriei”, arată grupul.

Unele dintre instrumentele, tehnologiile şi modelele cele mai avansate aflate la dispoziţia echipei IT includ servicii cloud, microservicii, gestionarea API-urilor, event streaming, robotică, DevOps, date biometrice, inclusiv recunoaşterea facială, dezvoltare web şi mobil native, mainframe - ALCS, ERP (aplicaţii Oracle) şi limbaje de programare moderne precum ReactJS, full stack Java, .NET şi Python.

„Formarea personalului include cursuri aprofundate despre instrumente, tehnologii, subiecte tehnice şi livrare Agile, care contribuie la perfecţionarea angajaţilor. Procesul include, de asemenea, e-learning şi sprijin pentru femeile din domeniul tehnic. Acestea sunt completate de sesiuni de schimb de cunoştinţe, discuţii tehnice, evenimente tip hackathon, codefest şi bootcamp. Angajaţii tech au şansa de a face parte, de asemenea, dintr-o comunitate activă de programatori, un hub de engagement în domeniul IT, o academie tech, un forum de cybersecurity şi unul din domeniul data science”, precizează grupul.

Parallax

Vizualizari
1051
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.594
Just for testing :

interaction: 0.75

popularity: 0.92

publishing: 3.11

expertise: 0.08

rating: 1.594

Articole publicate : 822
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri