Claudiu Zamfir

Joburi în IT: Arnia caută 100 de specialiști pentru centrul de la Cluj

programatori-dreamstime.

Compania românească Arnia Software își extinde prezența pe piața de dezvoltare din Cluj-Napoca, unde deja are deschis un centru de excelența de cercetare și dezvoltare, a cărui investiție se ridica la 5 milioane de euro, și caută IT-iști.

Arnia prezintă peste 100 de poziții deschise și plănuiește să-și extindă echipa în lunile următoare cu mai mulți programatori specializați pe tehnologii variate, de la poziții de DevOps Engineer și Java Developer la Sharepoint Developer și Solutions Architect.

Biroul din Cluj-Napoca, care găzduiește deja un centru de cercetare și dezvoltare, este responsabil și pentru unele dintre cele mai importante și avansate proiecte și aplicații cu impact major la nivel global.

Arnia Software și-a extins de curând și spațiul de lucru odată cu mutarea într-un nou spatiu de birouri. Situat în noul centru de business SCALA Center din Cluj-Napoca, acesta dispune de facilitați superioare menite să sprijine operațiunile de creștere ale companiei. Cu o suprafață generoasa destinata colaborării, noul sediu vă oferi cadrul necesar furnizării de servicii tehnologice excepționale clienților din întreagă lume.

„Suntem încântați să facem parte din această comunitate vibranta și în creștere, care se regăsește în Cluj-Napoca. Așteptam cu nerăbdare să continuam să ne dezvoltam și să atragem alaturi de noi profesioniști pasionați de tehnologie”, a spus, într-un comunicat transmis StartupCafe.ro, Iuliana Bădescu, Director Executiv Arnia Software.

Arnia Software este un grup romanesc de dezvoltare software, cu peste 500 de consultanți IT, peste 350 de proiecte Agile duse la bun sfârșit și o experiență de peste 15 ani în crearea echipelor de succes pentru companii globale ce activează în domeniul financiar, software, hardware, retail și multe alte industrii. 

Parallax

Vizualizari
930
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri