Denisa Crăciun

Joburi în IT: Firma românească Zitec caută specialiști

Zitec-job-IT-dreamstime

Compania IT românească Zitec vrea să își extindă în continuare echipa și caută cel puțin 40 de specialiști IT.

Joburile scoase la bătaie de Zitec sunt de programatori (PHP, .NET, Magento, Wordpress), specialiști Quality Assurance, Scrum Masters și Product Owners, marketing și vânzări.

Suplimentar, compania își va extinde echipele produselor proprii - Regista și Mirro.io. Procesul de recrutare al companiei este flexibil și adaptat modului actual de lucru de la distanță, astfel încât să poată aplica pentru posturile libere candidați din toate orașele din țară.

Compania lucrează hibrid și permite angajaților să aleagă cum vor să lucreze: sistem remote, preponderent de la birou sau hibrid.
 

„Încă de la debutul pandemiei, am luat decizia ca întreaga echipă să-și desfășoare activitatea în sistem remote. Ulterior, ne-am adaptat cu succes la această nouă realitate și am preferat să nu impunem o politică rigidă la nivel de companie în ceea ce privește modul de lucru. În toată această perioadă, am pus foarte mult accentul pe flexibilitate și am ținut cont de preferințele colegilor noștri, astfel încât să-și poată alege fiecare modul de lucru pe care îl preferă”, a declarat Alexandru Lăpușan, CEO & Co-Fondator Zitec.

El mai spune că „în continuare, ne concentrăm pe extinderea echipei, printr-un proces de recrutare care se desfășoară la nivel național, nu doar în orașele în care avem birouri, București și Brașov. De asemenea, vom continua să investim în membrii echipei noastre și să ne preocupe atât dezvoltarea lor profesională, cât și cea personală, prin acțiuni care să includă pasiunile sau interesele lor comune”.

Zitec are peste 330 de angajați la momentul actual, atât în București, cât și din alte orașe ale țării, precum Brașov, Cluj-Napoca, Timișoara sau Iași.

Parallax

Vizualizari
373
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri