Denisa Crăciun

Joburi în IT: Firma românească Zitec intenționează să facă angajări în 2022

Thumbnail

Firma IT românească Zitec a inregistrat o cifră de afaceri de 17,9 milioane de euro în 2021, în creștere cu 68% față de anul 2020 și intenționează, în 2022,  să angajeze 120 de specialiști în echipă. 

Posturile disponibile în prezent vizează atât roluri tehnice precum: PHP Developer, Magento Developer, Mobile Developer (IOS/Android), Node.js Developer, Frontend Developer (React/Vue JS), Quality Assurance (Automated & Manual), Digital Product Analyst, Scrum Master, Agile Project Manager, Web Design, DevOps Engineer, precum și în departamentele de suport: financiar, resurse umane, marketing sau vânzări.

„Pentru 2022, compania își propune să atragă mai mult de 120 de specialiști în echipă din toată țara, în acest moment având colegi atât din București și Brașov, orașe unde există și birouri fizice, cât și din Cluj, Timișoara sau Iași”, a transmis, joi, compania, într-un comunicat către StartupCafe.ro.

De asemenea, în 2022, compania își propune să dezvolte parteneriale cu Google, Microsoft, Adobe (Magento) și VTEX, dar și pe creșterea impactului în proiectele clienților existenți, atât din România, cât și din celelalte peste 30 de țări.

Rezultatele Zitec în 2021

În ultimii trei ani, evoluția companiei s-a menținut pe un trend ascendent, raportând o rată medie anuală de creștere a afacerilor de 52%.

În 2021, Zitec spune că a înregistrat creșteri pe segmente de business precum Product Development, soluții Google & Microsoft Cloud, Digital Marketing, Mobile sau eCommerce.

Creșterea a fost susținută și de extinderea portofoliului de clienți din diverse industrii, printre care: Pfarma.ro, Brico Dépôt, Karcher România, Finqware, Fashion Days, Decathlon Cehia, Freshful, Flip.ro sau eMAG marketplace. 

Anul trecut, Zitec a devenit partener tehnologic Startarium, o comunitate pentru antreprenorii din România, în contextul extinderii infrastructurii digitale și a portofoliului de produse pe platforma dedicată.

În 2021, serviciile de mobile development și blockchain au generat venituri de 1,6 milioane de euro, în urma preluării integrale a Under Development Office, o populară firmă de blockchain development din Europa, de la sfârșitul anului 2020 și asimilarea echipei și portofoliului acesteia.

Reprezentanții companiei spun că în prezent se află în discuții pentru preluarea unor companii similare, care doresc să se alăture echipei Zitec.

În iulie, Zitec spune că a devenit unul dintre primii 20 de parteneri Microsoft din lume care au obținut specializarea avansată „Migrarea în Azure a Linux și a bazelor de date open source”.

„Creșterea semnificativă pe care am înregistrat-o anul trecut s-a reflectat și în extinderea portofoliului de clienți, a industriilor din care provin aceștia, și implicit a echipei Zitec, care a cunoscut cea mai mare creștere din ultimii ani. Am lucrat la dezvoltarea fiecărei linii de business, astfel încât în prezent putem afirma că oferim un portofoliu complet de soluții de transformare digitală, de la dezvoltarea de produse software personalizate și servicii de online marketing pentru companii, la soluții de digitalizare a administrației publice locale, până la proiecte dezvoltate cu ajutorul tehnologiilor de ultimă generație, precum blockchain, AI sau machine learning”, spune Alexandru Lăpușan, CEO și co-fondator Zitec.

Compania a încheiat anul 2021 cu 265 de colegi în echipă, în creștere cu 40% față de finele anului 2020. În 2021, Zitec și-a mărit echipa cu 115 noi colegi, o rată de recrutare dublă față de anul precedent.

Parallax

Vizualizari
276
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri