Denisa Crăciun

Joburi în IT: Firma românească Zitec caută 60 de specialiști

Thumbnail

Firma IT românească Zitec vrea să își extindă echipa și caută 60 de specialiști pe roluri tehnice de programare.

Zitec, specializat în dezvoltarea de soluții și servicii de transformare digitală, și-a crescut echipa cu peste 65% pe durata pandemiei, de la 160 de specialiști în martie 2020, la 265 în prezent.

În continuare, compania caută 60 de specialiști pe roluri tehnice de programare în PHP, iOS, Android, Node.Js, React JS, pe poziții de Quality Assurance, Project Management și în departamente de suport financiar, resurse umane, marketing sau vânzări.

Compania a trecut definitiv la modul de lucru hibrid și permite membrilor echipei să decidă individual opțiunea privind desfășurarea activității, din birou sau la distanță.

Mai multe detalii despre un job în IT la Zitec găsiți AICI

„Am preferat să nu impunem o politică rigidă la nivel de companie cu privire la modul de lucru post-pandemie și am decis să lăsăm lucrurile să se așeze în mod natural, bazându-ne pe principiul că prețuim flexibilitatea, dar și asumarea responsabilității în cadrul echipelor. Prin urmare, am luat hotărârea să trecem la un mod de lucru hibrid, astfel încât fiecare membru al echipei să poată alege cea mai bună opțiune pentru el”, a declarat Florentina Greger, Chief Talent Experience Officer în echipa Zitec.

Cei care vor să recomande pe cineva pentru unul dintre cele 60 de posturi disponibile, pot trimite CV-ul persoanei respective pe adresa recomanda@zitec.com.

Parallax

Vizualizari
434
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri