Denisa Crăciun

Joburi în IT la Adobe România

Joburi in IT la Adobe

Adobe a atins pragul de 1.000 de angajați în România și continuă recrutarea de specialiști software, potrivit unui comunicat transmis, miercuri, StartupCafe.ro.

Adobe România caută specialiști în dezvoltarea sofware în diferite limbaje de programare, Java, JavaScript, C++ sau Site Reliability Engineering, cu toate nivelele de experiență, de la entry-level la senior level și management.

„Ne bucurăm să atingem acest prag de 1000 de angajați și ne onorează interesul pe care candidații îl arată companiei noastre”, susține Cris Radu, Site Leader București și VP of Engineering Adobe.

„Angajații noștri sunt extrem de bine pregătiți și lucrează la dezvoltarea locală a mai multor produse complexe ale companiei, cu impact global. Echipele locale dezvoltă produse în segmentele lor, precum Adobe Experience Manager, Adobe Target, Adobe Experience Platform, Adobe Analytics sau Adobe Express. Cei mai mulți canditați de top se uită dincolo de beneficiile salariale, la întregul pachet financiar și non-financiar, dar mai ales la calitatea echipei și impactul pe care îl au ei în produsele la care contribuie, a mai spus Cris Radu.

Adobe România susține că oferă angajaților săi, pe lângă salariu, un pachet de beneficii financiare, cum ar fi recompensarea financiară anuală pentru performanță sau acțiuni tranzacționabile pe bursă, dar și un pachet de avantaje non-financiare.

Potrivit companiei, toți angajații beneficiază și de un program prin care pot folosi serviciile unui psiholog, iar în cadrul acestui program pot apela gratuit și la serviciile unui consultant financiar.

Parallax

Vizualizari
267
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri