Denisa Crăciun

Joburi în comerț online la Zitec. Compania vrea să-și mărească echipa de eCommerce cu 40% în 2022

Thumbnail

Firma IT românească Zitec, prin divizia sa de eCommerce, intenționează să își crească echipa cu 40% în 2022 și vrea să-și crească veniturile la 1,5 milioane de euro.

În 2022, Zitec continuă procesul de recrutare și are ca obiectiv creșterea echipei de eCommerce cu 40%.

Posturile disponibile în prezent vizează roluri ca: Senior PHP Magento Engineer, Frontend Engineer Magento sau Magento Developer Trainee. 

Divizia de eCommerce a Zitec a înregistrat în ultimul an o creștere a veniturilor de peste 60% comparativ cu anul anterior și și-a dublat numărul de clienți în 2021 față de anul precedent.

Echipa de eCommerce a Zitec s-a axat pe dezvoltarea și îmbunătățirea de soluții de tip marketplace și B2B (Business-to-Business) pentru clienții parteneri. 

Conform reprezentanților companiei, echipa eCommerce a crescut anul trecut cu circa 30%. La începutul acestui an, conducerea diviziei de eCommerce a fost preluată de Alexandru Dobre, care este alături de Zitec de peste 6 ani.

„Digitalizarea accelerată a obiceiurilor de consum ne arată că există în continuare potențial semnificativ de dezvoltare a comerțului electronic B2C și B2B. Retailerii sunt preocupați de identificarea celor mai eficiente tehnologii și soluții pentru automatizarea proceselor de business și îmbunătățirea experienței de cumpărare. În 2022, ne propunem să continuăm creșterea diviziei de eCommerce și să oferim clienților noștri soluții prin care să-i ajutăm să devină mai competitivi”, spune Alexandru Dobre, Head of eCommerce, Zitec.

Din aprilie compania va desfășura un program de internship pentru 6 participanți în cadrul echipei eCommerce.

Astfel, timp de trei luni, participanții vor putea să își dezvolte cunoștințele PHP, de Magento 2, dar și să implementeze un proiect pe platforma Magento.

La finalul programului de internship, participanții au posibilitatea de a se alătura echipei Zitec.

Zitec este specializată în dezvoltarea de soluții de afaceri, servicii și produse tehnologice personalizate, aplicații mobile, blockchain, precum și servicii de digital marketing.

Zitec oferă în prezent servicii de eCommerce pentru clienți din România, precum și din alte țări din Europa.

Parallax

Vizualizari
308
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri