A.M.

Patru noi investitori la MVP Academy, inscrierile in programul de accelerare raman deschise pana joi, 31 martie 2016

Imagine principala
Patru noi investitori la MVP Academy, inscrierile in programul de accelerare raman deschise pana joi, 31 martie 2016

Programul de accelerare MVP Academy, ajuns anul acesta la a treia editie, numara noi investitori. Organizat la TechHub Bucuresti de catre initiatorii celui mai mare eveniment pentru startupuri de tehnologie din regiune, How To Web, programul se deruleaza n perioada 11 aprilie - 31 mai.


Patru noi investitori s-au alaturat programului: Max Kelly, din partea TechStars Londra, Tristan Watson (Ignote 100), Cosmin Ochisor (hub:raum) si Dan Lupu (Early Bird Capital). Printre noii mentori se mai numara si Mike Butcher, editor TechCrunch Europe, care va veni la Bucuresti pentru intalniri cu echipele selectate.


Printre cei care vor oferi consultanta startupurilor de tehnologie din cadrul MVP Academy, se mai numara si Florin Talpes, CEO Bitdefender Romania, Robert Knapp, CEO Cyberghost, Andrei Pitis, CEO Vector Watch. Lista completa poate fi consultata pe site-ul programului de accelerare.


Programul MVP Academy include workshopuri si intalniri unu la unu cu investitori, antreprenori cu experienta si profesionisti din domenii relevante sau care pot oferi sprijin in distributia viitoarelor produse ale startupurilor de tehnologie. Printre temele abordate, se numara dezvoltare si metrici de produs, relatia cu media, vanzari si marketing digital, aspecte legale si de proprietate intelectuala si, nu in ultimul rand, finantari si accesarea de investitii.


Totodata, vor exista sesiuni săptămânale de pitching (individuale și de grup), in care echipele vor învăța cum să își prezinte produsele pentru a convinge investitorii, clienții și potențialii parteneri, lucrând sub îndrumarea unor oameni cu experiență relevantă în domeniu. MVP Academy se va încheia la finalul lunii mai cu Demo Day, eveniment care va oferi startupurilor ocazia de a-și prezenta produsele și modelele de business în fața unei audiențe inclusiv din potentiali investitori.


MVP Academy se adresează startup-urilor tech cu mai puțin de 2 ani de activitate, care au dezvoltat cel puțin un prototip funcțional al produsului, nu au obținut investiții mai mari de 50.000 EUR și nu au absolvit anterior un alt program de accelerare.

Parallax

Vizualizari
14
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri