Raluca Abrihan

Un nou incubator de idei pentru modele de afaceri, lansat la Bucureşti

Thumbnail

Un incubator de idei, în care programatori, designeri, specialiști în mediul de business și analiști de date pot să dezvolte soluții și programe pentru firme din diverse sectoare a fost lansat la Bucureşti.

Conceput ca un centru de inovare centrat pe soluții, EY wavespace București are o echipă formată din peste 100 de oameni cu competențe în diverse arii: programare, design, consultanță și analiză de date.

Centrul face parte din rețeaua globală de inițiative de inovare axată pe dezvoltarea de soluții digitale pentru companii aflate în dezvoltare și transformare. Toate cele peste 40 de centre ale rețelei, amplasate în mari orașe precum Amsterdam, San Francisco, Madrid, Berlin sau Hong Kong, au la bază o metodologie comună şi o platformă care combină experienţa EY în tehnologii disruptive - precum inteligenţa artificială, automatizarea proceselor prin robotizare (RPA), blockchain, analiza inteligentă a datelor şi securitate cibernetică - și expertiza companiei în diverse sectoare precum servicii financiare, energie, retail și altele.

“România este un hub digital important, calificarea și specializarea capitalului uman făcând posibilă deschiderea unui astfel de centru de excelență în România. Experiența EY și conectarea antreprenorilor locali din IT la companii specializate din piețe mature vor contribui la dezvoltarea de noi soluții bazate pe tehnologie", spune Bogdan Ion, Country Managing Partner EY România

Parallax

Vizualizari
785
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri