Alex Mihaileanu

Cine vorbeste la How To Web 2015: antreprenori cunoscuti si investitori straini de vazut

Imagine principala
Cine vorbeste la How To Web 2015: antreprenori cunoscuti si investitori straini de vazut

Au fost anuntati speakerii editiei 2015 a How To Web, cea mai mare conferinta din regiune pentru startupuri de tehnologie. In cadrul evenimentului, ce se desfasoara in zilele de 26 si 27 noiembrie, vor urca pe scena nu mai putin de 42 de speakeri din strainatate, dar si din Romania, atat antreprenori de succes, cat si investitori sau jurnalisti de tehnologie.


Printre cei mai importanti, se numara Larry Gadea, CEO al companiei Envoy, despre care StartupCafe a scris in iunie ca a primit o finantare de 15 milioane dolari, Kalman Kemenczy, director of product la Prezi, Uldis Leiterts, cofondator Infogr.am, Jan Reichelt, cofondator si presedinte al Mendeley, si Bernard Gidon, EMEA business development leader al W3C.


Totodata, vor sustine prezentari sau vor participa in panelurile de discutii si investitori precum Carlos Espinal, partener Seedcamp, Max Kelly, managing director al Techstars London, cel mai mare accelerator din Europa, si Daniel Lynch, managing partner 3TS Capital, iar lista nu se opreste aici.


Startup Spotlight 2015


In cadrul evenimentului, se va desfasura si concursul pentru startupuri de tehnologie, Startup Spotlight, cu premii totale in valoare de 20.000 dolari, pentru companii cu mai putin de doi ani de activitate si cu un produs functional. O alta conditie pentru a participa este sa nu fi obtinut pana in prezent o finantare mai mare de 500.000 dolari. Printre companiile din Romania care au participat, in trecut, in competitie, si au primit ulterior finantari externe se numara Maven Hut, DeviceHub si Axo Suits.


Spre deosebire de editiile anterioare, anul acesta, How To Web se desfasoara la Grand Cinema & More (Baneasa Shopiing City). Pretul biletelor la eveniment porneste de la 123 euro.

Parallax

Vizualizari
16
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri