Denisa Crăciun

Un mare grup hotelier, cu o istorie de 126 de ani, va deschide un hotel de 5 stele în Poiana Brașov

Poiana Brasov

Un mare grup hotelier de lux din Europa, cu o istorie de 126 de ani, va deschide un hotel de 5 stele în Poiana Brașov.

Grupul hotelier Kempinski Hotels a încheiat un parteneriat cu Rock Development Holding, dezvoltator imobiliar din România, pentru deschiderea hotelului de 5 stele din Poiana Brașov.

Proiectul va atrage o investiție de 70 de milioane de euro din partea Rock Holding, urmând a fi primul complex hotelier de cinci stele de lux din regiunea Transilvaniei, potrivit unui comunicat transmis, marți, StartupCafe.ro.

„Munții din regiunea Brașovului sunt unii dintre cei mai spectaculoși din lume și suntem încântați că am găsit o nouă destinație pentru Kempinski în Poiana Brașov”, a declarat Bernold Schroeder, CEO Kempinski Group și President of the Management Board Kempinski AG .„Ne dorim ca împreună cu Rock Holding să implementăm cele mai ridicate niveluri de lux pe scena ospitalității din regiune și să oferim o experiență cu adevărat de cinci stele tuturor turiștilor care vor alege România”.

Hotelul va avea, printre altele: servicii de SPA și wellness, trei restaurante fine-dining internaționale, un centru de conferințe și un spațiu pentru organizarea de evenimente corporative și private.

„Poiana Brașov este fără îndoială unul dintre cele mai atractive locuri din România și prezintă un potențial ridicat de dezvoltare”, a declarat Mircea Cotiga, CEO și unul dintre fondatorii Rock Holding. „Viziunea noastră pentru Poiana Brașov este de a crea un refugiu montan de lux, care să ofere vizitatorilor experiențe memorabile și o serie de facilități concepute pentru a satisface nevoile de activități în aer liber, divertisment, relaxare și wellness. Acest proiect va oferi o casă de vacanță pentru oricine caută un colț de paradis în mijlocul Munților Carpați”.

Kempinski Hotels este un grup hotelier de lux din Europa, fondat în 1897. Grupul administrează în prezent 82 de hoteluri și reședințe în 35 de țări și are peste 26 de proiecte în dezvoltare.

De asemenea, Rock Development Holding este activă pe pieța rezidențială din București, cu investiții de peste 53 de milioane de euro în dezvoltarea Politehnica Park Residence și Avrig Park Residence, două proiecte în zonele Grozăvești – Politehnică și Bucur Obor, cu un total de aproape 800 de apartamente.

Parallax

Vizualizari
1304
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri