A.M.

GoPro anunta programul pentru dezvoltatorii interesati de oportunitati in zona de video

Imagine principala
GoPro anunta programul pentru dezvoltatorii interesati de oportunitati in zona de video

GoPro, compania producatoare de camere video de actiune, a anuntat un program pentru dezvoltatorii externi ce isi propun sa creeze solutii sau noi produse compatibile cu cele ale companiei, atat in zona de software si aplicatii de mobil, cat si in zona de hardware.


Odată cu lansarea initiativei, compania a anuntat si ca, in ultimul an, a lucrat deja cu peste o suta de dezvoltatori care au creat deja o serie solutii. Printre partenerii initiali, se numara si producatorul auto BMW, care a lansat o aplicatie, M-Laptimer, ce inregistreaza si analizeaza datele inregistrate de camerele video in timpul turelor de pista, si e disponibila tuturor soferilor pasionati.


Initiativa GoPro ofera programatorilor acces la o serie de unelte software, care sa le permita dezvoltarea de aplicatii pentru telefoanele mobile, oferind acces la controlul camerei (inclusiv setari) si la administrarea datelor (acces la fisiere, descarcare, stergere etc.), fie direct, prin protocolul HeroBus, fie wireless, dar si la o serie de unelte care sa-i ajute in proiectarea de solutii mecanice.


Printre partenerii GoPro in aceasta initiativa se mai numara operatorul telecom Telefonica, ce a lansat Xtreamr, o aplicatie de mobil pentru transmisiuni live, Periscope, care a integrat tehnologia proprie de live streaming cu cea a GoPro, sau Timecode Systems, care a prezentat SyncBac Pro, pentru sincronizarea si integrarea mai multor camere GoPro in spatii profesionale, precum televiziuni.


Parallax

Vizualizari
19
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri