Denisa Crăciun

Comunitatea Google organizează la București conferința de tehnologie DevFest 2022

DevFest2022

Comunitatea Google organizează la București cea mai mare conferință de tehnologie din România, DevFest Bucharest 2022.

AI, Kubernetes, Android, Flutter, Firebase, Machine Learning, Kotlin, Big Data, sunt câteva dintre subiectele de discuție de anul acesta la DevFest Bucharest 2022, care are loc pe 19 noiembrie, la Hotel Novotel.

Participarea la conferință se face pe baza unui bilet de acces. Mai multe detalii găsiți AICI.

Speakerii care vor participa la evenimentul dedicat celor mai noi trenduri în tehnologie sunt atât angajați Google, cât și programatori de top, Google Developer Expert și lideri din comunitățile tehnice locale.

„DevFest este o conferință care se desfășoară la nivel global, anul acesta fiind organizate 450 de evenimente în 90 de țări, la care vor participa peste 600.000 de developeri. Devfest Bucharest face parte din această comunitate fantastică și așa cum transmite sloganul evenimentului - Learn, build, and connect as a community - avem nevoie să ne reconectăm, să facem schimb de experiențe și know how, să învățăm unul de la celălalt și să construim împreună o comunitate puternică.” a declarat Carmen Ciulacu, Co-organizator Devfest Bucharest.

La conferința de o zi vor participa dezvoltatori software, studenți IT, companii de tehnologie și speakeri. La eveniment se vor dezbate idei creative și vor avea loc schimb de cunoștințe despre tehnologiile consacrate sau emergente pe subiecte precum Cloud, Android, Mobile, Google Assistant, Machine Learning, Big Data și multe altele.

În această ediție, prin temele de discuție relevante, se vor regăsi și subiecte precum integrarea soluțiilor tehnologice în activitatea companiilor, dar și în viața de zi cu zi a oamenilor obișnuiți poate duce la alegeri mai bune, care să contribuie la un viitor mai bun.

Pasionații de tehnologii disruptive și de inovație vor asista la dezbateri privind modul în care ne definesc viitorul inteligența artificială, platforme cloud-native, instrumente specifice domeniului programării și vor afla o mulțime de alte informații care să încurajeze oamenii pasionați de tehnologie și susținerea industriilor care participă la schimbare.

Evenimentul este organizat de Google Developer Group Bucharest și Flutter România, care pun un accent puternic pe schimbul de cunoștințe tehnice, interconectare umană și învățare rapidă.

DevFest Bucharest este susținut de Google și companii locale precum: Digital Stack, Shortcut, Școala Informală de IT.

Parallax

Vizualizari
194
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri