Raluca Abrihan

Dezvoltatorii români pot face aplicaţii pentru producătorul de ceasuri inteligente Fitbit

Thumbnail

Unul dintre cei mai mari producători de brăţări şi ceasuri inteligente lansează o platformă pentru dezvoltatorii din lumea întreagă, care vor putea realiza aplicaţii pentru produsele sale. În platformă s-au înregistrat deja peste 1000 de programatori și designeri, pentru a putea testa și realiza primele aplicații și fețe pentru cele mai recente produse lansate de Fitbit.

 

Odată aprobate produsele realizate de dezvoltatorii independeţi, acestea vor putea fi descărcate direct din magazinul de aplicaţii al companiei, Fitbit App Gallery.

Platforma Fitbit SDK disponibilă de mâine într-un sistem preview pentru dezvoltatori, include accesul la Fitbit OS Developer Beta Firmware, la Fitbit Studio, cât și la materiale informative pentru dezvoltare.

Fitbit, compania americana ce vinde anual peste 20 de milioane de bratari de fitness, a inaugurat, recent, un centru de cercetare-dezvoltare în Romania. In prezent, la centru lucrează 100 de oameni şi mai sunt deschise alte 20 de tipuri de poziţii.

De asemenea, anul trecut, brandul american cumpăra startup-ul românesc producător de ceasuri inteligente Vector Watch. Cei 30 de membri ai echipei Vector sunt, acum, parte a centrului de cercetare.

Fitbit are vanzari anuale de peste 2 miliarde dolari si un numar de 1.700 de angajati.

Parallax

Vizualizari
393
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri