Denisa Crăciun

Firmele din județul Dolj caută intens angajați. Ce salarii le oferă (platformă de recrutare)

Thumbnail

În prezent, numărul de joburi pentru angajații din județul Dolj este de trei ori mai mare decât la începutul anului 2022, conform platformei de recrutare online BestJobs, care mai arată că în ultima lună au fost publicate peste 3.200 de locuri de muncă și 97% din totalul ofertelor active se adresează candidaților din Craiova.

De la începutul anului, numărul de joburi disponibile pentru craioveni s-a menținut constant până în luna mai, când ofertele au început să se înmulțească.

Cele mai multe oferte disponibile pe platforma de recrutare online pentru locuitorii județului Dolj sunt în domeniul medical (aproape 350 de poziții).

De asemenea, 10% dintre joburile active sunt în Vânzări, în timp ce aproape 4% sunt în Management.

În plus, oportunitățile din domeniul IT, Financiar/Contabilitate, Construcții, Inginerie, Logistică, HoReCa, Educație, precum și cele din Resurse Umane completează topul.

Pozițiile plătite cel mai bine

Printre cele mai bine plătite poziții disponibile în Dolj se numără rolul de Programator PHP, cu 1.000 - 2.000 euro pe lună, în medie, Inginer mecanic/Inginer electric, cu o ofertă salarială medie care pornește de la 1.000 de euro și poate ajunge până la 1.400 de euro pe lună și Agent imobiliar, care poate accesa un salariu mediu de 900-1.500 euro pe lună.

Companiile mai recrutează doljeni pentru poziții precum Specialist Marketing, cu un salariu mediu lunar de 600 - 800 euro, și Agent vânzări, cu un câștig mediu lunar de 450 - 800 euro.

Un Lucrător comercial poate câștiga în județul Dolj un salariu net lunar de 400 - 600 euro.

Potrivit datelor din platformă, joburile către care se îndreaptă un număr mare de candidați sunt în Craiova, unde s-au înregistrat peste 27.200 de aplicări în ultimele 30 de zile, fiind urmat de municipiul Băilești, cu puțin peste 2.600 de aplicări.

Domeniul Vânzări se află pe prima poziție în topul domeniilor de interes pentru candidați, cu aproape 16.300 de aplicări, urmat de Management, cu 3.093 aplicări, Financiar/Contabilitate, cu 3.030 aplicări, Producție/Logistică cu 1.256 aplicări și Inginerie, cu 885 aplicări. 

76% dintre ofertele de muncă active pe platformă implică activitate de la distanță și sunt în domenii precum Inginerie, IT, Management, Vânzări, Financiar/Contabilitate. Oferta de astfel de joburi este susținută de interesul crescut al angajaților, care aplică într-o măsură mai mare la poziții care promovează flexibilitatea.

Parallax

Vizualizari
622
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri