Claudiu Zamfir

Firma de vinuri Vincon Vrancea, rebotezată Beciul Domnesc, după produsul său numărul unu

Thumbnail

Compania Vincon, unul dintre cei mai mari producători de vinuri din România, a fost redenumită, de la 1 august 2021, „Beciul Domnesc”, a anunțat oficial, luni, firma vrânceană, într-un comunicat transmis StartupCafe.ro.

Firma ia astfel numele brandului său „care deține poziția de lider de piață pe segmentul upper mainstream”.

Odată cu schimbarea denumirii, brandul va beneficia şi de o nouă identitate vizuală, alături de repozitionarea mesajului și a retoricii.

„Ca în orice demers, început cu drag, acum multi ani, a venit acel moment în care ne-am oprit şi ne-am întrebat: Noi cine suntem? şi Cum suntem văzuți?. Trecând printr-un întreg proces de analiză internă, a industriei, a competitorilor și a pieței de consum, ne-am dat seama, că oricât de departe am plecat în căutarea răspunsului, acesta era chiar aici” - a explicat procesul de rebranding Luchi Georgescu, președinta companiei.

Beciul Domnescu spune că rebrandingul „a însemnat atât o rafinare a poziționării - prin însuşirea unei identităţi de actualitate - cât şi o reîntoarcere la setul de atribute care definesc cel mai bine compania: istorie, traditie, grijă, pasiune, mândrie, moştenire”.

Înfiinţată în anul 1949, Vincon Vrancea, în prezent Beciul Domnesc, este unul dintre cei mai mari producători de vinuri din România. Compania exploatează peste 1.400 de hectare cultivate cu viţă de vie nobilă, amplasate în renumitele podgorii Cotești, Odobești, Panciu și Huși.

Portofoliul Beciul Domnesc cuprinde produse din categoriile vin, vinars, băuturi spirtoase și oţet. Printre brandurile de vin din portofoliul companiei se numără Mirabilis Machina, Sempre Rose, Vinoteca, Comoara Pivniţei, Egregio, Rosé Vérité, Beciul Domnesc, Beciul Domnesc Grand Reserve, Sigillum Moldaviae și altele, iar portofoliul de vinarsuri este format din brandurile Mioriţa și Jad.

Parallax

Vizualizari
1284
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri