Denisa Crăciun

O firmă IT românească își deschide birou în SUA

Persoana lucrand la laptop

O firmă românească de dezvoltare de software anunță, vineri, într-un comunicat către StartupCafe.ro, că se extinde în SUA.

Firma IT românească Codezilla, cu birouri în București și Iași, își deschide un nou birou în Chicago, Illinois, „pentru facilitarea comunicării locale cu clienții și creșterea business-ului într-un ritm mai alert decât în prezent”.

Firma cu peste 120 de programatori susține că mare parte din serviciile oferite sunt deja livrate pentru clienți internaționali - din Europa și America.

Serviciile de dezvoltare vor fi oferite cu ajutorul echipelor de la sediile din București și Iași. În acest moment, în SUA există doar echipe de suport.

„Nu este un secret faptul că investim în consolidarea brandului și în afara României, iar America a fost o primă opțiune naturală. Acest lucru se datorează oportunităților de acolo, dar și faptului că, atunci când vine vorba despre clienți din Europa, putem asigura mai eficient prezența locală a specialiștilor de la sediile din România. Dacă obiectivele asumate sunt atinse, anul viitor vom iniția deschiderea și altor birouri internaționale”, a declarat Sebastian Doroftei, CEO Codezilla.

Toate demersurile companiei în SUA vor fi gestionate de John Hitchins, care are o experiență de peste 25 de ani în coordonarea proiectelor din zona de IT și care a intrat în echipa firmei românești în luna mai, ca Business Growth Manager.

Parallax

Vizualizari
720
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri