A.M.

Festival de tehnologie si inovatie la Brasov, 19-24 octombrie 2015

Imagine principala
Festival de tehnologie si inovatie la Brasov, 19-24 octombrie 2015

Timp de sase zile, intre 19-24 octombrie 2015, orasul Brasov devine
gazda antreprenorilor in tehnologie, in cadrul ALT Festival, eveniment
ce va reuni programatori, ingineri, designeri si antreprenori in acest
domeniu. Temele de interes ce vor fi dezbatute saptamana aceasta vizeaza
nise precum Internet of Things, Gaming, imprimare 3D sau asa-numita
Sharing Economy.


Programul evenimentului include si o serie de dezbateri legate de modul in care este abordata tehnologia in licee, dar si workshop-uri despre sistemul de operare Android, Raspberry Pi, folosirea social media sau programare. Pe durata ALT Festival, sunt asteptati peste 600 participanti.


Marti si miercuri, la Cafeneaua de Inovare sunt asteptati antreprenori care au dezvoltat un prototip functional, unde vor avea acces la mentori cu experienta in zona de afaceri in tehnologie. Opt proiecte vor fi selectate pentru cea de-a doua etapa, ce are scopul de a-i deprinde pe antreprenori cu principalele tehnici de constructie a unui pitch convingator pentru potentialii investitori.


De-a lungul intregii saptamani, va avea loc Gaming Business Forum, o serie de intalniri intre dezvoltatorii romani de jocuri, unde se vor discuta despre dezvoltarea unui startup de gaming, strategii de gamification sau masurarea rezultatelor.


ALT Festival este un eveniment organizat de Clusterul pentru Inovare si Tehnologie - Alt Brasov, infiintat in 2013, proiect cofinantat de Fondul European de Dezvoltare Regionala. Alt Brasov isi propune sa contribuie la dezvoltarea, promovarea si sprijinirea industriilor inovatoare din zona centrala a Romaniei, prin sustinerea initiativelor antreprenoriale, atragerea de investitii, incurajarea inovatiei si conectarea acestora la piata globala.

Parallax

Vizualizari
38
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri