Raluca Abrihan

16 administratori de grupuri şi pagini de Facebook din România pot participa la Summitul European al reţelei de socializare, organizat la Londra

Thumbnail

Lideri ai comunităţilor de pe Facebook şi organizatori de evenimente de pe reţeaua de socializare, din România, pot participa la Summitul Facebook Communities Europe care va avea loc la Londra. Iată cum poţi să aplici pentru a fi selectat între cei 16 câştigători.

 

Evenimentul are loc între 8-9 februarie 2018.

Se pot înscrie toţi cei care detin un de rol de admin al unor grupuri, evenimente, sau altor tipuri de paigini de Facebook, acestia urmand sa fie selectati in urma aplicatiei de participare.

Participantii la eveniment vor putea să se alăture atelierelor și grupurilor dedicate învățării de noi competențe, aplicării de noi instrumente și consilierii privind gestionarea unei comunități. Acestia se vor conecta, vor învăța și vor împărtăși experiențe cu alți lideri ai comunității.

Membri ai echipei de top management a Facebook le vor prezenta produsele noi, dezvoltate pentru a ajuta la susținerea unor comunități sigure şi utile.

Participantii vor avea ocazia să-şi ofere feedback reciproc şi să-şi împărtăşească experienţele cu reprezentantii retelei de socializare.

Administratorii de grupuri, organizatorii de evenimente si administratori ai paginilor de Facebook din toata Europa sunt invitati sa aplice AICI pentru o invitatie la Facebook Communities Summit.

Parallax

Vizualizari
832
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri