Smile Media

[P] Cum te pot ajuta sursele de energie regenerabilă să-ți optimizezi costurile cu afacerea ta

Thumbnail

Dacă ești antreprenor sau administrezi o afacere mai mică sau mai mare, ai căutat mereu, cu siguranță, modalități prin care să-ți scazi costurile de operare și să-ți crești randamentul afacerii. Dar, te-ai gândit vreodată că investiția în energie regenerabilă ca, de exemplu, instalarea de panouri fotovoltaice, ar putea fi una dintre soluții? Nu doar că vei avea un impact redus asupra mediului înconjurător, dar sistemele fotovoltaice te pot ajuta să ai o factură mai mică la curentul electric, să generezi energie în locuri izolate, totul cu o amortizare rapidă a investițiilor și cu mentenanță minimă.

 

Indiferent dacă sunt instalate pe clădiri de birouri, hoteluri sau pensiuni, parcări, sere și terenuri agricole sau pe fabrici, hale și spații de depozitare industriale, panourile fotovoltaice sunt printre sursele regenerabile de energie cele mai sigure și oferă o multitudine de beneficii.

Facturi mai mici la curentul electric prin energie regenerabilă furnizată de panouri fotovoltaice

Instalarea de panouri fotovoltaice asigură o reducere semnificativă a costurilor cu facturile de electricitate. Indiferent de dimensiunea companiei tale, o astfel de economie poate face diferența între profit și deficit. Mai mult, investiția în energie regenerabilă se amortizează într-un timp foarte scurt. Dacă vorbim, spre exemplu de panouri fotovoltaice, acestea produc imediat ce sunt instalate, iar investiția pentru o hală, un depozit sau o parcare se poate amortiza în maxim 5 ani.

Un alt beneficiu major al montării de panouri fotovoltaice este că acestea vor furniza electricitate într-un mod sigur și curat, responsabil față de mediul înconjurător. Mai mult, au o durată foarte mare de viață, între 25 și 40 de ani. Nu necesită îngrijire specială și costurile de mentenanță sunt minime. Gândește-te că instalarea unor astfel de sisteme echivalează cu plata în avans pe 40 de ani de furnizare de energie. În plus, costul este mult redus față de ce ar plăti orice companie pentru energie electrică.

 

Cu o experiență de peste 17 ani în domeniul energiei verzi, E-acumulatori.ro oferă o gamă largă de sisteme fotovoltaice și lucrează alături de tehnicieni și consultanți specializați pentru a identifica cele mai bune echipamente și servicii complete pentru o paletă largă de clienți din toate industriile. Interesat mereu de noile tehnologii în energie regenerabilă, Dan Tudose, General Manager E-acumulatori.ro consideră că: „este important să punem puterea și energia viitorului în mâna oamenilor, fie că sunt ele persoane fizice sau juridice. Indiferent că vorbim de panouri fotovoltaice sau stații de încărcare pentru mașinile electrice, potențialul României de a se transforma într-o țară verde este extrem de mare și ne dorim să contribuim activ și să avem un impact adevărat în societate prin sistemele pe care le punem la dispoziție.”

Energie regenerabilă și panouri fotovoltaice mai accesibile cu ajutorul programelor de finanțare de la stat

Periodic, sunt derulate diverse programe de finanțare pentru a încuraja companiile să investească în energie regenerabilă. Fie că sunt organizate de Minister sau de Administrația Fondului de Mediu, aceste finanțări te pot ajuta să obții fonduri pentru a acoperi parțial sau total achiziția de echipamente îți vor asigura independența energetică și care vor face afacerea ta mai sustenabilă.

Un astfel de program este și Electric UP, dedicat companiilor mici și mijlocii, cât și celor din HORECA. Acesta oferă finanțări pentru instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică cu o putere între 27 kWp și 100 kWp, necesară consumului propriu și livrarea surplusului în Sistemul energetic național. De asemenea, finanțarea acoperă și instalarea de stații de reîncărcare de 22 kWp pentru vehiculele electrice și electrice hibrid.

 

E-acumulatori.ro îndeplinește toate condițiile necesare pentru a oferi echipamentele acoperite de programul de finanțare Electric UP. Dacă ești o companie IMM sau din HORECA îți poți astfel acoperi - în cuantum de maximum 100.000 de euro - achiziția și instalarea de panouri fotovoltaice și stații de reîncărcare auto. Mai mult, echipa de specialiști și instalatori autorizați E-acumulatori.ro sunt alături de tine cu recomandări și consultanță legată de aplicarea în program, dar și de la decizia de cumpărare până la instalarea propriu-zisă a panourilor fotovoltaice sau stațiilor de reîncărcare a vehiculelor electrice și mentenanța acestora.

 

Astfel, dacă dorești să-ți optimizezi costurile cu afacerea ta și să o transformi într-un business sustenabil, prietenos cu mediul, nu ezita să investești chiar azi în energie regenerabilă, prin instalarea de panouri fotovoltaice sau de stații de încărcare pentru vehiculele electrice. Acestea vor începe să producă imediat, iar beneficiile pentru business-ul tău vor fi vizibile în scurt timp.    

Parallax

Vizualizari
1150
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.436
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.08

rating: 1.436

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 410
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri