Denisa Crăciun

eMAG: 131 de angajați fără experiență au absolvit programul de accelerare în carieră

Thumbnail

Peste 130 de angajați eMAG au absolvit prima ediție a programului de accelerare în carieră Upgrade, care ajută lucrătorii la început de drum să se adapteze la nevoile actuale de pe piața muncii.

După un an de la lansare, programul inițiat de eMAG numără 131 de absolvenți, care au parcurs peste 5.500 de ore de training.

În plus, conform unui comunicat transmis, joi, StartupCafe.ro, mai mult de un sfert dintre participanți au reușit să treacă pe un rol nou în cadrul eMAG în timpul programului.

Principalele specializări de care angajații eMAG aflați la începutul carierei au beneficiat sunt tehnologie, marketing, vânzări, finanțe și optimizarea proceselor.

„Prima ediție Upgrade ne arată o dorință foarte mare de învățare a colegilor noștri tineri și de a fi la curent cu cele mai noi evoluții din domenii variate, astfel că ne bucurăm că un sfert dintre participanți au făcut deja un pas înainte în evoluția lor în acest an. Investim constant în programe de dezvoltare dedicate oamenilor din companie având convingerea că numai prin învățare continuă putem crește pe o piață a  muncii în permanentă transformare, pe care economia digitală o aduce. Ținem cont de feedback-ul pe care îl primim la fiecare ediție și actualizăm programul pentru a oferi o experiență adaptată, care să răspundă nevoilor fiecărui participant în parte”, spune Cosmin Dodoc, VP People & Organisation eMAG.

La lansarea programului, în iulie 2021, au aplicat 400 de angajați care și-au dorit să evolueze carieră, iar dintre aceștia au fost selectați 201.

Upgrade presupune o investiție de 4 milioane de lei pe care eMAG o derulează pe parcursul a mai multor ani și are ca scop susținerea a 800 de angajați aflați la începutul carierei, care primesc sprijin pentru a se adapta nevoilor curente de pe piața muncii.

Programul presupune mai multe module de învățare intensivă, iar participanții beneficiază de sprijinul necesar pentru a-și dezvolta competențele profesionale necesare pentru a se perfecționa sau pentru a accesa roluri noi în companie.

Programul Upgrade continuă, iar cei selectați vor participa la întâlniri de grup, organizate cu scopul de a-i ajuta să se cunoască mai bine, să își identifice punctele forte și rolul pentru care își doresc să se pregătească.

Odată ce-și aleg rolul, ei vor putea participa la cursuri și programe de mentorat, precum și de e-learning, potrivite cu rolul pe care îl vizează.

eMAG a dezvoltat de-a lungul timpului Academii de Business, Marketplace & People, programe pentru avansarea în carieră a noii generații de lideri precum Future25 sau inițiative dedicate seniorilor din companie precum Grow Talent, programe de executive development realizate în parteneriat cu universități precum Harvard, MIT sau London School of Economics.

Parallax

Vizualizari
185
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri