Denisa Crăciun

Peste 1.000 de elevi și profesori de la liceele agricole din România iau lecții de antreprenoriat, printr-un program

agricultura - 2022

Peste 1.000 de elevi și profesori de la 29 de licee agricole din România iau lecții de antreprenoriat, printr-un program ce include activități practice. 

Elevii și profesorii din România participă la activitățile proiectului JA Agribusiness în Școală, ajuns la a 8-a ediție. Programul susține dezvoltarea inițiativelor antreprenoriale în liceele agricole și sprijină pregătirea profesorilor. 

Proiectul include activități „learning by doing”, cu exemple și studii de caz din domeniul agribusiness. De asemenea, oferă o oportunitate pentru elevi de a participa la Incubatorul Național JA BizzFactory cu o idee de afacere, de a o valida și de a beneficia de susținere prin mentorat și sprijin financiar pentru dezvoltarea business-ului propus.

În 2022, 10 școli au beneficiat de granturi pentru proiecte de educație antrepenorială, iar profesorii au derulat activități care îmbină teoria cu practica: traininguri, workshop-uri, întâlniri cu antreprenori locali, târguri de produse/servicii, concursuri de planuri de afaceri, vizite la firme agricole, realizarea unor afaceri pilot.

Parallax

Vizualizari
139
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri