Denisa Crăciun

Elevii de la două licee bucureștene fac practică în magazinele Altex

elev-clasa-liceu-dreamstime

Elevii de la două licee din București vor face, în anul școlar 2022-2023, un stagiu de practică în magazinele Altex, pentru specializarea comerciant-vânzător și vor primi burse lunar cuprinse între 500 și 800 lei.

Elevii de la Liceul ”Nikola Tesla” și Colegiul Economic „Costin C. Kirițescu” vor primi, totodată, echipamente de lucru, premii de performanță și posibilitatea de a se angaja după obținerea certificatului de calificare.

„Implicarea Altex ȋn sistemul de învățământ dual inseamnă nu numai pregătirea profesională a tinerilor în magazine, ci și motivarea acestora să-și dezvolte în mod continuu competențele, prin acordarea de burse lunare și premii de performanță. Acest lucru ajută la încurajarea inițiativelor și imbunătățirii rezultatelor. Importanța atribuită dezvoltării profesionale pentru elevii din școlile de profil constituie o baza solidă pentru deprinderea aptitudinilor necesare în vederea exercitarii unei meserii, dar și a unui parcurs profesional cu posibilităti de dezvoltare”, a spus Elena Cozianu, director HR Altex România.

Proiectul prin care liceeni vor face practică, ”Școala Profesională Metropolitană în sistem dual”, este lansat de Primăria Capitalei.

În Liceul ”Nikola Tesla”, compania susține o grupă de elevi de clasa a IX-a și o grupă de elevi de clasa a XI-a, iar la Colegiul Economic „Costin C. Kirițescu”, o grupă de elevi de clasa a IX-a, care funcționează în regim mixt.

Parallax

Vizualizari
186
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri