Smile Media

Digitalizarea business-urilor este acum mai ușoară, cu gama de produse Omada SDN de la TP-Link

Thumbnail

Pentru a fi cât mai eficiente și în siguranță în mediul digital, start-up-urile trebuie să investească în digitalizare și în eficientizarea business-ului, indiferent de domeniul de activitate. Cu atât mai mult cu cât, în perioada pe care o traversăm, translatarea activității în online a fost un factor cheie pentru ca afacerile să-și poată menține activitatea. Gestionarea unei afaceri în online poate fi un lucru provocator, în special în contextul pandemiei când întregul proces se desfășoară de la distanță.

De aceea, afacerile la început de drum, indiferent dacă au nevoie de conexiuni complexe cu sute de dispozitive sau doar de câteva dispozitive conectate, pot opta pentru gama de produse Omada de la TP-Link care oferă soluții eficiente și personalizate în funcție de nevoi.

Ce este soluția de business Omada SDN de la TP-Link

TP-Link Omada este o soluție hardware inteligentă end-to-end, dedicată rețelelor business pentru integrarea Gateway-urilor, Switch-urilor, Access Point-urilor și a multor altor dispozitive într-o soluție SDN (Software Defined Network). Aceasta este compusă din mai multe produse care contribuie la o administrare 100% centralizată via cloud pentru a crea o rețea scalabilă, totul fiind controlat dintr-o singură interfață, oriunde și oricând.

Soluția Omada a fost gândită pentru a fi implementată în domenii variate - precum Horeca, Retail, Birouri, școli și multe altele, unde eficiența, fiabilitatea și securitatea sunt aspecte cruciale pentru o funcționare optimă. Astfel, business-urile din orice zonă de activitate pot opta pentru produse de top care, împreună, compun o soluție integrată, fiabilă, flexibilă și eficientă.

Thumbnail

Eficiență maximă pentru nevoi de business variate

Centrul unei rețele Omada SDN este, de obicei, routerul, iar un excelent punct de plecare poate fi router-ul VPN Gigabit Omada ER605, care oferă administrare centralizată, de la distanță, oriunde și oricând prin intermediul aplicației.

Alături de router-ul Gigabit Omada ER605, un Access Point Wireless Dual-Band Multi-Gigabit cu montare pe tavan EAP660 HD îmbunătățește eficiența rețelei, sub toate aspectele, datorită tehnologiilor avansate. Cu montare și instalare rapidă, access point-ul EAP660 HD vine echipat cu un port Ethernet de 2.5 Gigabit și oferă performanțe excepționale pentru a susține cererea tot mai mare în ceea ce privește conexiunea Wi-Fi mai bună și mai rapidă.

Access point-ul EAP660 HD oferă tehnologii precum Band Steering, care mută automat dispozitivele Dual-Band pe banda mai largă de 5 GHz pentru conexiuni mai rapide, Load Balance care asigură unui număr mare de utilizatori experiențe online fără întreruperi în medii de densitate mare, iar Airtime Fairness crește throughput-ul mediu al rețelei în medii foarte aglomerate.

Mai mult, împreună cu Access Point Wireless Omada MU-MIMO Gigabit EAP225 Outdoor, business-urile se asigură că beneficiază constant de o rețea fără întreruperi și de semnal Wi-Fi excelent chiar și la exterior. Cu un design conceput special pentru medii exterioare, fiind certificat IP65 și având o carcasă rezistentă la condițiile meteo, access point-ul este protejat împotriva condițiilor dificile de mediu.

De asemenea, EAP225-Outdoor dispune de tehnologia Omada Mesh, care selectează automat cea mai bună rută pentru a extinde și mai flexibil rețeaua Wi-Fi de business.

O componentă foarte importantă a unei rețele de business integrate este și switch-ul Smart JetStream 8-Port Gigabit TL-SG2008P este un switch cu 8 porturi Gigabit Smart din care 4 porturi PoE+, complementar cu router-ul Omada ER605 și cu cele două access point-uri. TL-SG2008P este compatibil cu dispozitivele PoE, cum ar fi camerele IP, access point-urile și telefoanele IP. De asemenea, funcționează cu dispozitive fără PoE pentru a furniza conexiuni gigabit cu echipamente diverse, precum PC-uri, imprimante sau IPTV. Un astfel de produs, este perfect pentru scenarii de utilizare ce implică supraveghere video, conferințe, acoperire Wi-Fi și conexiuni prin cablu.

Prin intermediul lui TL-SG2008P, business-urile beneficiază și de „Access Control List”, un administrator virtual care permite tuturor dispozitivelor conectate să obțină date conform regulilor de rețea definite de utilizator și să îi ajute să creeze reglementările de rețea de care au nevoie.

Nu în ultimul rând, un Controller Hardware Omada OC200 oferă management centralizat  profesional pentru întreaga rețea Omada. Acesta monitorizează statisticile în timp real, vizualizează o analiză grafică a traficului în rețea, creează un Captive Portal, realizează upgrade-ul, repornește sistemul și extinde cu ușurință rețeaua pentru a stimula afacerea.

Experiența specialiștilor, un factor cheie în alegerea celei mai eficiente soluții pentru afacerea ta

Într-o perioadă atât de dificilă și în care necesitatea unei soluții complete de rețea devine din ce în ce mai mare, Omada SDN – soluția cloud inteligentă pentru rețele de business de la TP-Link vine în întâmpinarea afacerilor din multiple zone, indiferent dacă acestea necesită produse individuale sau o soluție completă. Mai mult, TP-Link pune la dispoziția partenerilor un tool pentru testarea soluției Omada SDN - emulatorul Omada SDN, iar informații suplimentare despre dispozitivele compatibile cu soluția Omada SDN puteți afla aici: https://www.tp-link.com/ro/business-networking/all-omada/.

În plus, calitatea garantată de expertiza specialiștilor TP-Link, cei 5 ani garanție alături de suportul local înainte și post vânzare, dar și bugetele avantajoase de la care pleacă ofertele TP-Link pentru segmentul de business sunt elemente cheie, care fac diferența atunci când vine vorba despre experiența clienților și despre utilizarea practică a soluțiilor oferite.

 

Articol susținut de TP-Link

Parallax

Vizualizari
318
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.436
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.08

rating: 1.436

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 362
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri