Claudiu Zamfir

Sesiune gratuită pentru antreprenori români: Curs de management al operațiunilor

Thumbnail

Antreprenorii români și alte persoane interesate vor putea participa la o sesiune gratuită de curs de management al operațiunilor, în perioada 18-21 ianuarie, la Cluj-Napoca, anunță, marți, blogul Băncii Transilvania, una dintre companiile care susțin acest proiect în România.

Cursul va avea loc la EMBA University of Hull Cluj-Napoca.

Persoanele interesate de un EMBA (Executive Master of Business Administration) vor avea astfel posibilitatea de a intra în atmosfera cursurilor unei școli de business prin participarea gratuită la o sesiune de 3 ore despre managementul operațiunilor, a precizat BT.

Modulul de la Cluj-Napoca va fi susținut de prof. David Grant de la The University of Hull.

Este necesara înscrierea prealabila, prin trimiterea unui email pe urmatoarea adresa: office@ubbee.ro, pana la data de 19 ianuarie.

De asemenea, detalii pot fi obținute telefonic, la numarul: 0747 752 825.

EMBA University of Hull este o scoala de business 100% britanică, lansată în 2015, în Cluj-Napoca, printr-un parteneriat între The University of Hull, Universitatea Babes-Bolyai, Banca Transilvania și Electrogrup.

Programul este acreditat international de The Association of MBAs si de The Association to Advance Collegiate Schools of Business. In prezent, la EMBA University of Hull din Cluj-Napoca studiază peste 50 de manageri și antreprenori români - se mai arată pe blogul BT.

Managementul operațiunilor ajută la gestionarea sistemelor de productie dintr-o firmă.

Citește mai multe pe blogul BT

Parallax

Vizualizari
823
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri