Smile Media

[P] Să împrumuți mai inteligent: Cum să obții un împrumut în condiții avantajoase și să eviți să te îndatorezi

Thumbnail

Reprezentanții comparatorului financiar MyCredy au dezvăluit oferte speciale pe piața creditelor online.

Împrumuturi inteligente

Experții financiari împart împrumuturile în împrumuturi "inteligente" și împrumuturi "stupide". Împrumuturile "inteligente" includ împrumuturi care pot crește veniturile pe termen lung, precum și împrumuturi foarte necesare pentru întreținerea sănătății. Potrivit experților, împrumuturile ar trebui să fie pentru:

  • Formare profesională care poate asigura o evoluție în carieră și, în consecință, o creștere salarială pe termen lung;
  • Începerea propriei afaceri, dacă planul de afaceri este bine pus la punct și șansele de succes sunt obiectiv ridicate;
  • deplasări urgente la medic și manipulări medicale care pot salva vieți și îmbunătăți starea de sănătate;
  • reparații urgente în cazul în care o defecțiune vă reduce semnificativ nivelul de trai și nu puteți aștepta următorul salariu.

Cheltuielile pentru electrocasnice și haine de buzunar, călătorii și alte achiziții nevitale sunt considerate împrumuturi "stupide", pe care le recomandă să le evite, deoarece sunt cele care duc la îndatorare.

Cele mai bune oferte de pe piața creditelor

Dacă aveți nevoie de un împrumut, trebuie să alegeți un creditor cu grijă și diligență. Puteți compara rapid toate ofertele companiilor de creditare utilizând MyCredy, care oferă toate informațiile importante despre companiile de creditare și ofertele acestora pe un singur site web.

Cel mai simplu și mai rapid mod de a obține suma necesară este considerat un rapid imprumut. Este cea mai rapidă și mai simplă modalitate de a obține un împrumut online și puteți solicita un împrumut din orice loc, oricând, primiți un răspuns în 15 minute, iar dacă cererea este aprobată, banii vor apărea pe cardul dumneavoastră în aceleași 15 minute.

Atunci când alegeți o companie de creditare, merită să analizați cu atenție toate ofertele, căutând cea mai bună ofertă. Multe companii oferă clienților noi 0% dobândă la primul împrumut sau reduceri de până la -50%, ceea ce reduce semnificativ suma finală de rambursare. Cheia este să fiți realist în ceea ce privește finanțele dumneavoastră și să alegeți o perioadă de rambursare pe care sunteți sigur că o veți respecta, astfel încât creditorul să nu fie nevoit să perceapă penalități care ar putea dubla suma împrumutului în câteva săptămâni.

Parallax

Vizualizari
518
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.436
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.08

rating: 1.436

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 413
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri