Smile Media

[P] Cum organizezi o petrecere pentru copii

Thumbnail

O petrecere pentru ziua aniversară sau onomastică a copilului tău se poate transforma dintr-un eveniment solicitant și dificil de gestionat într-o ocazie perfectă de a-ți exersa abilitățile organizatorice, de a-l cunoaște mai bine pe micuțul tău și de a-l învăța să lucrați împreună pentru a atinge un obiectiv. Cuvântul cheie în această poveste este: timpul. Dacă începi să planifici evenimentul cu cel puțin o lună înainte, atunci vei avea suficient timp să întocmești liste, să compari ofertele pentru articolele de petrecere sau pentru închirierea unui loc de joacă, să te asiguri că prietenii cei mai buni ai copilului tău vor putea ajunge la petrecere.

 

Pentru că vrem să te ajutăm să organizezi o petrecere ca la carte, pe care cel mic să nu o poată uita prea curând, ți-am pregătit câteva sfaturi pe care să le iei în considerare atunci când te apuci de treabă. Și nu uita că este foarte important să-ți menții entuziasmul și energia pe parcursul organizării evenimentului - invitații vor simți că ai pus suflet în tot ce ai pregătit pentru ei, iar asta le va da o stare grozavă din primele minute ale petrecerii.

 

Cu cel puțin o lună înainte de petrecere:

  1. Stabilește lista de invitați și bugetul în care ai vrea să te încadrezi - vorbește cu micuțul tău ca să te asiguri că știi pe cine ar vrea să aibă alături la petrecerea de ziua lui. Vorbește apoi cu părinții acestora pentru a te asigura că cei mici vor putea ajunge la În funcție de numărul acestora vei putea decide dacă sufrageria ta este destul de încăpătoare pentru a primi pe toată lumea sau ar trebui să te orientezi către un loc de joacă sau un părculeț în care cei mici să aibă libertate de mișcare. În felul acesta îți vei da seama cam ce costuri va atrage alegerea făcută și spre ce detalii de organizare va trebui să te concentrezi mai departe.
  2. Alege activitățile - cu cât copiii sunt mai mici, cu atât programul lor trebuie să fie mai organizat și supravegheat. Da, inclusiv în cazul unei petreceri. Altfel nu va trece mult timp și te vei confrunta cu certuri legate de jucării pe care cineva nu le împarte, cu nemulțumiri pentru că cineva a trișat la un joc sau pur și simplu te vor urmări peste tot și te vor ruga să te joci cu ei. Dar în felul acesta nu vei mai avea timp de părinții copiilor, care, de asemenea, se așteaptă să fii o gazdă bună și să întreții atmosfera. În această situație, sfatul nostru este să inviți la animatori petreceri copii, care să le ofere celor mici o varietate de jocuri interactive, concursuri cu premii, baloane modelate, pictură pe față, tatuaje cu apă, baloane de săpun, ateliere de creație și multe altele. În felul acesta te asiguri că cei mici sunt supravegheați de persoane responsabile, și în același timp se distrează pe cinste alături de animatori cu experiență în lucrul cu copii, veseli, glumeți și entuziaști, care sparg monotonia oricărei petreceri și îi molipsesc pe toți cu buna lor dispoziție.

Dacă nu ai mai avut animatori pentru copii până acum, îți vom spune pe scurt cum se va desfășura interacțiunea lor cu cei mici. Animatorii pot veni costumați în aproape orice personaj din desenele animate preferate ale copiilor. În spatele măștilor se află actori sau tineri cu experiență, care vor imita gesturile sau modul în care vorbesc personajele pe care le întruchipează. Ei se vor împrieteni rapid cu toți copiii de la petrecere, iar apoi îi vor încuraja să participe la jocurile și concursurile pe care le-au pregătit pentru ei. Animatorii vin pregătiți cu atât de multe jocuri încât cu greu s-ar putea găsi vreun copil căruia să nu-i placă și să nu vrea să participe. Spre finalul petrecerii, ca și premii, prichindeii vor primi baloane modelate și pictură pe față - acesta e unul dintre momentele preferate ale celor mici.

Dacă vrei să-ți asumi tu rolul de entertainer atunci va trebui să cauți variante de jocuri și activități potrivite pentru interior/exterior și să achiziționezi din timp recuzita necesară. Ia în calcul faptul că în acest caz va trebui să stai în permanență alături de cei mici, așadar ar trebui să mai ai cel puțin un ajutor de nădejde care să se implice în buna desfășurare a evenimentului.

  1. Achiziționează decorațiunile - fie că este vorba de o petrecere acasă sau la un loc de joacă, tot va trebui să investești puțin în decorațiuni, mai ales dacă ai ales o tematică pentru acest eveniment. Caută oferte pe site-urile cu articole pentru petrecere și asigură-te că materialele vor fi livrate în timp util. Pentru ultimele detalii, cum ar fi aranjamentele din baloane, te sfătuim să discuți cu tot cu animatorii de petreceri pentru copii, de la Super Party. Ei se pricep și la decorațiuni pentru evenimentele dedicate celor mici, au pregătitie baloane multicolore de toate formele și mărimile, baloane cu prințese, supereroi și alte personaje din desenele animate care vor aduce cu siguranță încântarea pe chipurile

Cu cel puțin o săptămână înainte de petrecere

  1. Stabilește ce mâncare vei servi - probabil te încântă mai degrabă să pregătești tu ceva sănătos de mâncare, cum ar fi chifteluțele de pui cu piure de cartofi, însă gândește-te că cei mici abia așteaptă petrecerile și pentru că se vor putea delecta cu bunătăți de care au parte mai rar - cum ar fi pizza, pastele sau hamburgerii și cartofii prăjiți de la McDonald`s. Sfatul nostru este să alegi calea de mijloc - le poți oferi micuților un aperitiv bogat alcătuit din fructe și legume proaspete, iar puțin mai târziu poți comanda mult așteptata pizza. Verifică dacă unii copii au alergii sau interdicții alimentare pentru a evita surprizele neplăcute.
  1. Comandă tortul - interesează-te de o cofetărie cu produse gustoase, proaspete și pe cât posibil sănătoase. Apoi plasează comanda pentru tortul aniversar și spune-le că vrei să îl ridici, ca măsură de precauție, cu o zi înaintea evenimentului. Gândește-te că s-ar putea să nu ai foarte mult timp liber chiar în ziua petrecerii și nu ai vrea să lași pe ultima sută de metri un detaliu atât de
  1. Ultimele detalii - verifică dacă invitații vor ajunge la eveniment și sună la locul de joacă pe care l-ai închiriat sau la firma de animatori pentru a te asigura că rezervările pe care le-ai făcut au rămas valabile. De asemenea, poți pregăti câte un mic cadou pentru fiecare Acum toți copiii vor pleca acasă cu o amintire frumoasă!

Petrecerea poate începe!

 

Parallax

Vizualizari
196
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.436
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.08

rating: 1.436

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 378
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri