Smile Media

[P] Baboon Software sau „Cum au crescut cererile de magazine online cu 300% în pandemie”

Thumbnail

Vizibil mai mult decât până acum, în ultima perioadă totul se mută și se întâmplă online. Pandemia a dat tonul unui trend virtual care tinde să capete o amploare din ce în ce mai mare. Spre exemplu, 53% dintre români au cumpărat online în ultimul an. Probabil că ai făcut-o chiar și tu. Dar clienții tăi?

Ca să vii în întâmpinarea nevoilor acestora, de ce nu ți-ai deschide și tu afacerea către mediul online, acolo unde este mult mai probabil să fie descoperită, utilizată și apreciată de publicul tău țintă? 

Poate ți se pare complicat, însă Baboon Software te așteaptă cu soluții ușor de înțeles, de implementat și de adaptat la viziunea ta despre cum să arate magazinul virtual perfect. Unde mai pui că acestea se pot schimba pe parcurs în funcție de evoluția afacerii tale și a cerințelor ei. 

Echipa Baboon este mereu lângă tine, te familiarizează pas cu pas cu procesul și îți indică pașii de urmat pentru optimizarea procesului. Nu a fost nicicând mai simplu să deții controlul asupra unui magazin online.

Cine e Baboon Software?

Pe scurt, o echipă tânără și dedicată formată din oameni profesioniști, dinamici, flexibili, orientați către client. Răbdători, intuitivi și creativi cum sunt, comunică ușor și eficient cu tine, fiind mereu la curent cu tendințele pieței. 

Pandemia a creat și pentru Baboon Software, ca pentru toată lumea, un nou context la care a trebuit să se adapteze din mers. Dar, pentru că le place să fie mereu bine informați și își fac temele așa cum se cuvine, au știut să întoarcă lucrurile în favoarea lor și să devină tot mai buni în ceea ce fac.

Astfel, volumul de comenzi a înregistrat o creștere substanțială față de aceeași perioadă a anului precedent. Dacă în Q1 2020 s-au realizat 2 magazine online, în perioada similară din 2021 numărul acestora a crescut la 8 și continuă să crească în mod natural, pe fondul nevoii antreprenorului de a se extinde în mediul virtual.

Ce face Baboon Software pentru tine?

Îți asigură un website profesional pentru afacerea ta, inclusiv promovare online, mentenanță, găzduire, SEO și tot ce mai e nevoie pentru o prezență online fără cusur, care să se diferențieze de concurență în mod pozitiv.

Practic, prin recomandări perfecte de abordare și prin atenția la detaliile care fac diferența, ținând cont în primul rând de viziunea ta, echipa îți transpune ideile în realitatea unui site bine structurat care „respiră” personalitatea businessului tău.

Cum se întâmplă magia?

  • După o întâlnire în care se stabilesc în amănunt cerințele sau problemele afacerii tale, completezi un chestionar care te ajută să elaborezi cât se poate de clar cum vezi anumite aspecte și ce nevoi ai. Mai departe Baboon Software preia răspunsurile tale, utilizându-le în cadrul etapei următoare.

 

  • În această etapă se analizează piața și concurența, tendințele din online și din nișa afacerii, planificându-se proiectul în consecință.

 

  • Urmează elaborarea efectivă a proiectului, ceea ce presupune identificarea celor mai bune soluții și implementarea ideilor care să ajute ca afacerea ta să fie cât mai eficientă. Rezultatul este un website modern, eficient, optimizat și responsive.

 

  • Apoi ți se prezintă proiectul și, în baza feedback-ului oferit de tine, se discută viitoarele modificări, completări și optimizări.

 

  • În ultima etapă sunt realizate modificările pe care le stipulezi, se efectuează optimizările și pregătirea pentru lansarea în spațiul virtual a site-ului, după care îți este predat „la cheie”, evident, în limita de timp prestabilită.

 

În cazul în care ai îndoieli legate de faptul că afacerea ta se pretează mediului online, te poți orienta după specificul unora dintre brandurile care au ales să colaboreze cu Baboon Software și care apar în secțiunea de portofoliu a website-ului acestora.

Orice domeniu ar avea businessul tău, poți avea încredere într-un partener profesionist pe măsura ta, care se adaptează felului tău de a fi, dar și nevoilor tale, oferindu-ți garanție de 100%, calitate, precum și un portofoliu bogat de proiecte și servicii.

„Să înțelegi, să accepți și să profiți de faptul că piața este într-o continuă schimbare este cel mai sigur mod prin care îți poți dezvolta afacerea. Dacă încă nu ești încă online, este timpul să acționezi! Iar atunci când faci o investiție pe minimum 3-5 ani, așa cum este un magazin online, gândește-te că te va costa extrem de puțin față de cât va produce”, ne sfătuiește Gabriel Anuță, Business Manager Baboon Software.

Descoperă cum îți poți face și tu un magazin online cu Baboon Software și nu uita: viitorul e online!

Parallax

Vizualizari
277
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.436
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.08

rating: 1.436

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 413
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri