Denisa Crăciun

O companie de management al riscului preia 50% dintr-o firmă românească de detectare a comportamentului simulat

Thumbnail

O companie de management al riscului pentru mediul de afaceri achiziționează 50% din acțiunile companiei IceU Training Group (ITG), o companie românească specializată în servicii de training și consultanță pentru detectarea comportamentului simulat și a erorilor cognitive.

Corporate Intelligence Agency (CIA) achiziționează 50% din acțiunile companiei ITG și deschide, astfel, procesul de extindere a portofoliului de servicii.

„Decizia de achiziție a pachetului de acțiuni în IceU Training Group a apărut în mod natural, pe fondul colaborării anterioare foarte strânse între cele două companii, în activitățile derulate pentru partenerii noștri, și extinde expertiza Corporate Intelligence Agency și în zona de profiling, testare psihologică și detectare a comportamentelor simulate, activități deosebit de utile, atât în cadrul departamentelor de HR, cât și în cadrul interviurilor în investigațiile antifraudă”, spune Gabriel Zgunea, CEO Corporate Intelligence Agency.

Achiziția vine în contextul în care corporațiile apelează la acest tip de servicii de profiling din ce în ce mai des, atât pentru acuratețea rezultatelor, cât și pentru costurile relativ scăzute ale analizelor respective. Aceste analize permit luarea de decizii strategice și operaționale din companii.

Serviciile de profiling pot fi accesate de orice companie, din orice domeniu de activitate, indiferent de dimensiune. De asemenea, în general, pot fi utilizate permanent sau punctual, în funcție de tipul companiilor sau domeniu.

Parallax

Vizualizari
1365
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri