Smile Media

[P] De ce este mai convenabil să comanzi tortul de la o cofetărie online decât să îl pregătești acasă?

torturi personalizate etorturi

Ziua de naștere, aniversarea căsătoriei sau nunta sunt câteva dintre evenimentele speciale ce merită sărbătorite cu o petrecere, iar tortul poate fi desertul care să aducă zâmbete pe chipul invitaților de toate vârstele. Acum, comandarea unui tort este mai simplă ca oricând, pentru că există cofetării ce livrează la domiciliu torturi gustoase și proaspete, așa cum o face cofetaria eTorturi.

Care sunt cele mai bune motive pentru a comanda torturi online?

Lipsa de timp este principalul motiv pentru care multe persoane renunță să mai pregătească singure tortul atunci când organizează o petrecere. În plus, decorarea unui tort pentru o ocazie specială necesită îndemânare și atenție. Pentru cei care nu sunt dispuși să investească timp sau care nu au suficientă pricepere în pregătirea deserturilor, comenzile online de torturi devin o soluție salvatoare și mult mai convenabilă, din următoarele considerente:

1. Livrare la domiciliu

Etorturi este o cofetărie din București care livrează la domiciliu, acesta fiind unul dintre cele mai mari avantaje ale comenzilor online de torturi. Cei care aleg această opțiune evită traficul și primesc în ziua petrecerii tortul dorit, chiar la ușa lor. Pe lângă faptul că oferă un plus de confort și contribuie la economisirea de timp, livrarea la domiciliu poate fi utilizată și pentru a surprinde o persoană dragă, care va primi acasă un tort de ziua ei, spre exemplu;

2. Calitate garantată și ingrediente proaspete

Un alt motiv pentru care tot mai multe persoane aleg să comande un tort personalizat online este acela că își doresc un desert ce contine ingrediente naturale si proaspete. Cofetarii de la eTorturi.ro folosesc ingrediente de cea mai bună calitate, iar blatul este de casă, ceea ce asigură un gust autentic fiecărui tort. De asemenea, nu se folosesc conservanți sau aditivi;

3. Opțiuni diversificate

Au trecut vremurile în care torturile de ciocolată sau vanilie erau prezente la aproape orice petrecere. Acum, pot fi comandate o mulțime de compoziții și combinații delicioase de arome, de la cele clasice, până la cele mai exotice. În vreme ce multe persoane mizează pe torturile cu ciocolată, alții preferă să facă alegeri mai îndrăznețe, cum ar fi diplomatul cu fructe de pădure sau torturile cu șarlotă de ness. Sunt disponibile zeci de modele pentru orice preferințe și pentru orice tip de eveniment;

4. Posibilitatea de personalizare

Torturile personalizate sunt o adevărată surpriză. Acestea pot să conțină un mesaj special, citatul preferat, diverse figurine sau chiar o fotografie. Ele vor fi cu siguranță pe placul sărbătoritului și invitaților, reușind să surprindă o trăsătură de caracter sau un hobby într-un desert proaspăt și delicios. Posibilitatea de a personaliza tortul după bunul plac extinde gama de opțiuni și garantează oricui faptul că va găsi desertul potrivit pentru evenimentul său, fie că e vorba despre o zi de naștere sau despre o petrecere de bun-venit.

Economisirea de timp, diversitatea de opțiuni, garanția calității și posibilitatea de a alege între zeci de modele sunt motive întemeiate pentru a comanda torturi online, care vor sosi direct la domiciliu. Cofetarii de la eTorturi pregătesc fiecare tort cu pasiune și se asigură că acesta va corespunde așteptărilor persoanei care a comandat.

Sursa foto: Unsplash.com

Parallax

Vizualizari
139
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.436
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.08

rating: 1.436

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 408
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri