Raluca Abrihan
Serviciul de livrare rapidă Glovo, care are operează în 12 oraşe din ţară, lucrează în prezent cu peste 10.000 de curieri şi este în continuă căutare de noi colaboratori. Potrivit companiei un astfel de curier poate avea un venit mai mare decât un salariu mediu pe economie, cu același număr de ore lucrate. Ce trebuie să facă cei care vor să devină curieri Glovo.
Glovo operează în prezent în București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Brașov, Craiova, Constanța, Sibiu, Arad și Ploiești și s-a extins recent în Brăila și Galați.
Un exemplu de calcul simplu pentru 8 ore de lucru pe zi și un câștig de 25 de lei pe oră, în medie în aplicație, un curier Glovo va avea un venit de 4.000 de lei pe lună, arată reprezentanţii Glovo.
Fiecare curier îşi stabilește săptămânal în avans orele pe care vrea să le lucreze, nu are un superior direct căruia să îi raporteze activitatea, fiind propriul decident al timpului și veniturlor sale, subliniază reprezentanţii companiei.
Pentru a deveni livrator Glovo și a onora comenzile din și în orașul în care locuiești și lucrezi, nu ai nevoie de mai mult decât un telefon mobil cu sistem de operare Android, respectiv iOS, de o baterie externă complet încărcată și de un suport pentru telefon, de o geantă izolantă și de un mijloc de transport la alegerea ta.
Toate materialele necesare, cu excepția mijlocului de transport, pot fi închiriate sau luate în custodie de la Glovo.
Colaboratorii Glovo beneficiază 24/7 de asistență prin chat, unde pot primi sprijin pentru orice tip de întrebare sau nevoie care poate apărea în timpul livrării.
Glovo este o aplicație de livrare rapidă care permite utilizatorilor să comande, să trimită și să primească orice produs, din și în orașul în care se află. Aplicația s-a lansat pe piața din România în luna mai 2018.
În țări evoluate orice om se naște PFA. Nu ai nevoie de nimic ca sa câștigi. Dar România nu doar o democrație originală ci și o economie originală.
În aceleași țări zdravene omul își declară ce a câștigat, angajatorul declară ce a plătit. Dar acele țări normale folosesc calculatoare ca verifice tot. Durează 3 secunde să vadă ce a primit un muncitor și ce a declarat el. Țări dom'le! La primitivii noștri îți trebuie 3 luni sa deschizi un PFA. Hal!