Smile Media

[P] S-a lansat Castana.ro, hub-ul celor mai smart vânători de reduceri

Thumbnail

Anul acesta, de Black Friday, amatorii de reduceri au o modalitate mai simplă și mai smart de a se asigura că au dat peste oferte pe bune. Castana.ro, proaspăt lansat de un grup de antreprenori timișoreni, e un hub de reduceri unde oamenii, nu magazinele online, sunt cei care promovează și decid adevărata valoare a ofertelor descoperite online sau offline. 

Votând cele mai fierbinți oferte, utilizatorii se ajută între ei pentru a lua decizia de cumpărare mai ușor.

Cum funcționează Castana.ro?

Platforma de reduceri funcționează ca un Black Friday valabil tot anul, nu doar în noiembrie. Orice membru al comunității poate să înscrie aici o super ofertă găsită online sau în magazinele fizice, iar ceilalți membri pot să-i ofere un vot pozitiv sau negativ. Asta face ca rating-ul ofertei, exprimat prin grade, să o facă să devină mai "fierbinte" sau mai "rece". Într-un final, ofertele cele mai reci vor ieși cu totul de pe platformă, lucru care le garantează oamenilor că vor găsi aici doar oferte validate și relevante.

Partea cea mai bună e că vorbim de un website gândit ca un adevărat trib al vânătorilor de oferte, în care membri pot discuta între ei, pot adăuta comentarii la ofertele care îi interesează și pot vota ofertele care li se par cele mai bune. Pe scurt, platforma le oferă membrilor următoarele funcționalități:

 

  • Oricine poate să înscrie o super ofertă găsită online sau în magazinele fizice.
  • Ceilalți membri ai hub-ului o vor vota drept "fierbinte" sau "rece".
  • Dacă oferta are un termen limită de valabilitate, va fi însoțită și de un timer, pentru ca ceilalți să știe cât timp mai au la dispoziție.
  • La orice ofertă propusă, membrii platformei pot comenta, face observații sau pot pune întrebări, pentru a fi siguri că au înțeles până la capăt cum să profite de ofertă.

Oferte pe bune, validate de comunitate

Punctul forte al platformei îl reprezintă posibilitatea de a oferi un vot pozitiv sau negativ și, drept urmare, sentimentul de încredere pe care îl au cumpărătorii că ofertele care au primit cele mai multe voturi din partea celorlalți utilizatori sunt cu adevărat avantajoase. În felul acesta, se evită semnele de întrebare legate de credibilitatea ofertelor de pe alte site-uri - spre exemplu, cele care își cresc prețurile cu puțin timp înainte de Black Friday, doar ca să mimeze o reducere cât mai mare.

De la simplu la extra-simplu

Platforma Castana.ro simplifică felul în care oamenii fac cumpărături, aducând laolaltă mai multe oferte selectate și validate de alți cumpărători. Dar cei care-și doresc ca lucrurile să fie chiar mai simple de atât au la dispoziție newsletterul săptămânal, la care se pot abona, pentru a primi direct în inbox cele mai tari 15 oferte din fiecare categorie: cele cu peste 50% reducere, cele care costă sub 50 de lei și cele mai "fierbinți", adică cele mai votate de către comunitate.

De unde vine numele "Castana.ro"?

Pentru că fondatorii platformei sunt originari din Timișoara, și-au dorit să folosească o expresie locală destul de puternică și de relevantă în zonă. Aici, "castană" înseamnă, în limbaj relaxat, un pont, o ofertă, o reducere atât de tare, încât n-ai cum să nu te simți norocos că ai dat peste ea. Iar o castană fierbinte este și mai bună, pentru că e o ofertă care-i de nerefuzat și e clar că trebuie dată repede mai departe, că nu rămâne mult așa. Pornind de la această expresie, a fost construit universul de pe Castana.ro, cu reduceri "fierbinți" sau "reci" și cu oferte peste care poți să dai la tot pasul.

Parallax

Vizualizari
1893
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.436
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.08

rating: 1.436

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 408
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri