Redacția StartupCafe.ro

Clădirea Casei de Modă Venus a fost scoasă la vânzare. Mare parte din spații sunt închiriate acum unor mici afaceri

Thumbnail

Clădirea Casei de Modă Venus, din apropiere de centrul vechi al Bucureștiului, a fost scoasă la vânzare la un preț de testare de aproape 10 milioane de euro, potrivit Profit.ro.

Printre cumpărătorii interesați ar fi și grupul imobiliar israelian Hagag ai cărui reprezentanți din Romania au declarat publicației citate că privesc atent ”mai multe proprietăți din zona Calea Victoriei și din împrejurimi”.

Grupul israelian, mai notează Profit.ro, are în Romania un portofoliu imobiliar de peste 200 de milioane de euro și mai deține, printre altele, un fost institut de proiectări în construcții, tot în zona centrală,  fostul sediu Petrom precum și Palatul Știrbei ce urmează să fie renovat.

Proprietarul clădirii Casa de Modă Venus, construită la finalul anilor ‘60, este Societatea Cooperativă Meșteșugărească Casa De Modă Venus, o entitate cu 35 de acționari care, potrivit datelor Termene.ro, a încheiat anul 2020 cu un număr mediu de 26 salariați, o cifră de afaceri de 237.000 de euro și pierdere de 9.400 de euro.

Clădirea Casei de Modă Venus, care în anii 70-80 era un important centru de producție și prezentare a articolelor de îmbrăcăminte, este acum, în mare parte, închiriată unor antreprenori.

Spațiille comerciale de la parterul corpului principal sunt ocupate de 2 cafenele, un magazin de bijuterii din aur și un magazin de prezentare pentru produsele realizate în atelierele societății meșteșugărești.

Corpul secundar este ocupat de filiala unei bănci comerciale.

La celelalte nivele sumt mici spații de birouri în care își desfășoară activitatea diverse afaceri mici și mijlocii: cabinete de avocatură, ateliere de bijutieri sau saloane de înfrumusețare, foto, tatuaje.

 

Parallax

Vizualizari
508
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.594
Just for testing :

interaction: 0.75

popularity: 0.96

publishing: 3.09

expertise: 0.08

rating: 1.594

Articole publicate : 1, 036
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri