[P] In urmatorii 3 ani concentreaza-te pe lucrurile care conteaza pentru tine

Imagine principala
[P] In urmatorii 3 ani concentreaza-te pe lucrurile care conteaza pentru tine
Canon, prin campania "Canon Cashback, plus 3 ani garantie", vrea sa
devina un sustinator activ al segmentului de companii mici si mijlocii,
oferind echipamentul si solutiile necesare pentru ca obiectivele si
misiunea antreprenorilor sa fie realizate.

Orice afacere mica sau mare, aflata la inceput de drum sau intrata deja in primii ani de activitate, are nevoie de timp, energie si resurse pentru a avansa si atinge obiective. Multe startup-uri nu reusesc sa avanseze destul de rapid. Asta inseamna ca multe idei bune "mor" fiindca resursele sunt insuficiente pana ca business-ul sa devina vizibil. Incercarea de a rezolva problemele mici, dar care necesita atentie, pot ocupa mult din timpul unui antreprenor, mai ales pentru cei aflati la inceput de drum, iar pentru a avea succes,  acesta ar trebui sa se concentreze pe planurile sale si sa depaseasca toate obstacolele ce pot apareca pe parcurs.

In acest scop, Canon vine in sprijinul acestora iar echipamentele dedicate segmentului de companii mici si mijlocii, beneficiaza acum de promotia Cashback si de o garantie extinsa, cu o durata de 3 ani de zile.

Cum functioneaza?

Persoanele care vor achizitiona un produs Canon aflat in promotie, vor primi inapoi o suma de bani, plus o garantie extinsa cu o durata de pana la 3 ani. Sumele alocate fiecarui produs sunt disponibile pe site-ul oficial al campaniei, banii fiind virati cumparatorilor direct in contul lor bancar. Valoarea sumei returnate poate fi cuprinsa pana la 270 RON  RON, in functie de produsul Canon achizitionat. 

Pentru a beneficia de aceasta promotie, cumparatorii trebuie parcurga 3 pasi simpli: sa acceseze link-ul www.canon.ro/officewarrantypromotion, sa se inregistreze pe site si sa completeze atent toate campurile din formular. Dupa inregistrare se primeste un mail de aprobare a cererii.

Plata aferenta valorii de Cashback se va efectua prin transfer bancar, in contul mentionat in formularul de inregistrare. Pentru toti cei interesati, lista produselor aflate in promotie poate fi verificata aici: http://www.canon.ro/officewarrantypromotion/

Perioada campaniei promotionale este cuprinsa intre: 1 Octombrie 2015- 31 Ianuarie 2015.
Parallax

Vizualizari
32
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri