Ovidiu D. Popica

Untold și Electric Castle au sporit afacerile saloanelor de înfrumusețare - WebPR

Thumbnail

Sezonul festivalurilor clujene a mărit cu până la 20% numărul programărilor de la saloanele de înfrumusețare iar barbershop-urile au ajuns să reprezinte aproape o treime din programări, arată datele Calendis, o aplicație specializată pentru servicii din domeniul beauty, medical, sport sau veterinar.

Vara e un anotimp plin de evenimente și acest lucru este reflectat și în obiceiurile celor 32.000 de utilizatori Calendis. În mod clar sezonul estival 2018 a avut câteva momente interesante și am observat câteva schimbări spectaculoase în topul serviciilor de înfrumusețare, medicale și sport. Perioada pe care o supunem analizei este 15 mai - 15 august 2018.

Serviciile de barbershop urcă pe prima poziție ca număr de programări

În primul rând în domeniul de înfrumusețare avem o schimbare a topurilor clasice. Serviciile de barbershop au devansat serviciile de coafor și, din cele aproape 26.000 de programări, au ajuns să reprezinte o treime.

A fost, dealtfel, o vară plină pentru serviciile de înfrumusețare și un motiv pare să fie și sezonul de festivaluri. Numărul programărilor făcute și numărul programărilor efectuate (cele la care clienții se prezintă și beneficiază de serviciu) au crescut între 10% și 20% în săptămânile în care Electric Castle și Untold au avut loc, față de săptămânile anterioare sau ulterioare festivalurilor.

Thumbnail

Sporturile de exterior preiau pozițiile de top

Sportul e o activitate în creștere pe timp de vară, totalizând aproape 18.000 de programări în perioada 15 mai - 15 august 2018, și, față de lunile de iarnă, topul sporturilor preferate se schimbă destul de radical. Dacă în lunile anterioare pe locul 1 și 2 se situau sporturile de interior, popice și tenis de masă, acestea au coborât pe pozițiile 2, respectiv 4. Sporturile de exterior au urcat în top, pe primul loc situându-se tenisul de câmp, iar poziția a treia fiind ocupată de fotbal.

Thumbnail

Ne așteptăm ca vremea caldă de la finalul verii să continue acest trend până în octombrie.

Două noi creșteri spectaculoase în topul serviciilor medicale

Topul serviciilor medicale e întotdeauna de interes pentru că se corelează și cu trendurile și problemele de sănătate la nivel național. Pentru vara 2018, în care s-au făcut 23.000 de programări, pe lângă locul întâi, ocupat și în restul anului de cardiologie, avem un alt domeniu de interes care a crescut spectaculos, fizioterapia. E un trend care corespunde unei creșteri la nivel național a serviciilor de recuperare și de menținere a stării de sănătate.

Thumbnail

Dermatologia este un domeniu aflat într-o creștere spectaculoasă, reprezentând 11% din totalul programărilor efectuate în vara 2018. Față de analiza pentru lunile de toamnă și iarnă, acest domeniu a urcat de pe pozția 9 pe pozția 4. O creștere de asemenea interesantă au înregistrat și serviciile medicale de Ginecologie, acestea urcând de la începutul anului de pe locul 5 pe locul 3.

Serviciile de toaletaj canin, preferatele stăpânilor de animale

Surprinzătoare e și creșterea ponderii serviciilor de toaletaj față de serviciile de medicină veterinară. Sezonul cald i-a determinat pe proprietarii de câini să adopte un nou stil pentru animalul lor de companie preferat. Motivele pot fi practice sau estetice însă e cert că aceste servicii au intrat deja în rutina de vară pe lângă verificările veterinare periodice.

Thumbnail

Prin Calendis, peste 32.000 de utilizatori își fac programări la diverse servicii din domeniul beauty, medical, sport sau veterinar. Calendis Business este un instrument de ajutor pentru businessurile care doresc să-și organizeze riguros activitatea și să înțeleagă nevoile specifice ale clienților. Prin folosirea acestei aplicații poți să vii în întâmpinarea cerințelor specifice ale pieții și să fii în trend cu obiceiurile de consum în orice perioadă a anului.

 

Parallax

Vizualizari
188
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.436
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.08

rating: 1.436

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 394
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri