Denisa Crăciun

Grupul care deține Bursa de la Londra caută 100 specialiști IT pentru centrul din București

Thumbnail

London Stock Exchange Group (LSEG), care operează Bursa de la Londra, cea mai mare din Europa, vrea să își mărească echipa din România și caută 100 de specialiști IT, pentru divizii precum Data & Analytics, Capital Markets și Post Trade.

London Stock Exchange Group (LSEG) Romania va recruta 100 de noi specialiști în Centrul de Tehnologie și Operațiuni din București, în următorul trimestru, și spune că aceștia se vor implica în dezvoltarea platformei pentru piețele globale.

Compania caută ingineri Software Development, Site Reliability, DevOps și QA. Mai multe detalii despre un astfel de job gășiti AICI.

Anunțul vine în contextul în care echipa LSEG România se apropie de 400 de angajați care acoperă o gamă largă de tehnologii, servicii web, cercetare, dezvoltare și funcții corporate în București.

„Suntem bucuroși că ni se vor alătura 100 de colegi în centrul de tehnologie din București. Credem cu tărie că impactul hub-ului local asupra piețelor financiare globale este o oportunitate excelentă pentru profesioniștii din industria tehnologiei. Odată cu creșterea accelerată a centrului din București, le vom oferi colegilor noștri oportunități semnificative de dezvoltare a carierei și creștere profesională”, spune Andreea Stănescu, Director General LSEG Romania.

Parallax

Vizualizari
392
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri