Denisa Crăciun

Doi bulgari și-au deschis companie IT în SUA și au obținut o finanțare de 100 milioane dolari

Thumbnail

Doi bulgari și un cipriot și-au deschis în SUA o firmă IT, pe zona de servicii de asigurări, iar acum au obținut o rundă de investiții de 100 de milioane de dolari.

Firma IT Insurify a obținut finanțarea de serie B din partea companiei de investiții Motive Partner. La runda de investiții au mai participat Viola FinTech, MassMutual Ventures, Nationwide.

Compania IT va investi banii obținuți în extinderea operațiunilor sale și diversificarea suitei de produse pe care le oferă.

În cei 8 ani de existență, Insurify a atras investiii totale de aproape 130 de milioane de dolari.

Compania a fost fondată în SUA, în anul 2013, de antreprenoarea bulgară Snejina Zacharia, împreună cu soțul ei cipriot, Giorgos Zacharia, și cu un asociat bulgar, Tod Kiryazov.

Startup-ul tech este un fel de agent virtual de asigurări, cu cotații în timp real, care oferă posibilitatea de a cumpăra asigurări așa cum doresc clienții, prin telefon sau online. Astfel, oamenii pot accesa rapid ofertele marilor firme de asigurări auto, de casă sau de viață și pot compara pachetele lor.

Insurify a deschis și o divizie de cercetare-dezvoltare la Sofia, în luna mai 2021. Compania spune că are peste 4 milioane de clienți.

Parallax

Vizualizari
219
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri