Denisa Crăciun

București: Ansamblu de apartamente cu stații de alimentare a mașinilor electrice

Thumbnail

Un nou ansamblu rezidențial din București, care a implicat o investiție totală de 23 de milioane de euro, pune la dispoziția rezidenților săi stații de încărcare a mașinilor electrice.

Pe lângă apartamente care beneficiază de sisteme Smart Home, ansamblul rezidențial Core Timpuri Noi include și 250 de locuri de parcare, dintre care 25 sunt dotate cu stații de încărcare pentru mașinile electrice. Puterea de încărcare de 22kW asigură încărcarea completă a mașinilor în 3 ore, spune dezvoltatorul complexului.

De asemenea, ansamblul rezidențial ar fi unul dintre cele care beneficiază de cele mai multe stații electrice din București. 

„Într-o perioadă în care achizițiile de mașini electrice se află pe un trend ascendent, indicând clar că viitorul le va aparține”, rezidenții complexului au „oportunitatea de a-și încărca mașinile în regim fast-charge chiar la stațiile din parcarea locuințelor proprii”, conform unui comunicat transmis, joi, StartupCafe.ro.

Thumbnail

Rezidenții ansamblului rezidențial își pot încărca mașinile electrice acasă, în parcarea exterioară a complexului sau în cea de la subsol.

De asemenea, apartamentele ansamblului sunt dotate cu device-uri wireless.

Thumbnail

„Ne-am propus să construim durabil și sănătos apartamente care să își crească valoarea în timp și să reprezinte investiții cu adevărat smart. Anticipăm principalele tendințe din domeniu și construim locuințe orientate spre viitor, care pun la dispoziția rezidenților toate beneficiile și facilitățile unor case inteligente”, spune Andrei Moanță, CEO al Prima Development Group.

Complexul rezidențial, dezvoltat de Prima Development Group, a fost finalizat și este situat în apropierea noului pol de business Timpuri Noi. În acest moment, 88% din totalul de 240 de apartamente de tip studio dublu, cu 2, 3 și 4 camere au fost deja vândute

 

Parallax

Vizualizari
182
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri