Redacția StartupCafe.ro

BT lansează contul 100% online, fără acte de firmă

Thumbnail

Antreprenorii care aleg Banca Transilvania își pot deschide cont 100% online, fără acte de firmă, pe baza actului de identitate, facilitatea fiind disponibilă pentru SRL-uri, SRL-D-uri și PFA-urile înregistrate la Registrul Comerțului, cu asociat și administrator unic, rezident în România.

Contul 100% online face parte din oferta IMM to Go a băncii, care înseamnă soluţii online pentru antreprenori și presupune:

  • deschiderea contului;
  • aplicarea pentru un credit;
  • accesul la informaţii despre soldul contului;
  • dobânzi sau popriri;
  • posibilitatea gestionării cardurilor de business.

„Înfiinţezi firma online, deschizi cont la bancă online, cumperi online, semnezi contracte online. Online şi digital sunt, din ce vedem, cuvintele cel mai des folosite acum în aproape orice domeniu, dar mai ales în zona financiară. Pentru majoritatea clienţilor, nu este ceva nou, iar pentru ei relevanţa vine din numărul de click-uri, de documente încărcate, din timpul alocat - de exemplu - pentru deschiderea de cont la bancă. Aşadar, 1 document şi 5 minute au devenit costul deschiderii de cont curent la BT pentru o firmă cu asociat şi administrator unic”, spune Daniel Szekely, Director Executiv IMM & Microbusiness, Banca Transilvania.

Odată cu deschiderea online a contului de firmă, antreprenorii pot alege Contul Primul An Gratuit, respectiv Nelimitat, în variante în funcţie de numărul de operaţiuni realizate în fiecare lună şi de specificul afacerii.

Pachetele conţin produse şi servicii de bază, precum card de business, online banking, alertă pe cont etc.

Cei care aleg să lucreze cu Banca Transilvania beneficiază de plăţi şi încasări gratuite şi pe loc la peste 300.000 de antreprenori din România, precum şi de plăţi şi încasări în orice valută, incluse în pachetul Nelimitat.

Peste 80% dintre clienţii persoane juridice au la Banca Transilvania pachet de cont curent Nelimitat.

Parallax

Vizualizari
2635
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.592
Just for testing :

interaction: 0.75

popularity: 0.94

publishing: 3.1

expertise: 0.07

rating: 1.592

Articole publicate : 939
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri